Імміграція до Манітоби
-
Clb 5 or higher
-
CLB 5+
-
Тож нічого з цього немає ( як це їм пояснити ?
-
Це медичний універ і там трошки інакше, там немає бакалаврату а одразу магістратура і від цього в них публікації не є обовʼязковими та магістерську вони не пишуть
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, якщо я живу в Вінніпегу, чи можу я скористатися послугами консульства Україні в Едмонтоні? Бо кажуть ,що до Вінніпегу відносяться Торонто, і не знаю ,куди записатися,чи це не має значення ?
-
Є хтось хто відправляв такі квитки та все пройшло добре ?
-
Бо вони просять воєнний квиток
-
На скільки для IRCC важливо що в тебе зазначено що ти «непридатний в мирний час та обмежено придатний в воєнний час» ???Чи Достатньо цього їм буде ?
-
Після закінчення технікуму вам не могли видати диплом спеціаліста, може молодшого спеціаліста? Вам видавали атестат в технікумі? Треба рахувати скільки років ви навчалися в технікумі саме по спеціальності після закінчення шкільної програми. Це зазвичай 1 або 2 роки
-
Ви все правильно зробили,там просто неправильно переклали
-
Доброго дня, спільното. Чи є хтось, хто працював на підприємствах типу облгазів, водоканалів і т.д., і добився від них довідки про місце роботи необхідного зразка. Якщо є, то поділіться, будь ласка, як ви цього добились. Я отримав довідку від свого роботодавця, але тільки у стандартному вигляді. Не на бланку компанії (бо в них таких нема), там не вказано, чи це часткова, чи повна зайнятість та немає відомостей про заробітню плату. Більш того, вони не вказують номеру телефону, чи емейлу для зв'язку. Та і компанію тепер націоналізували)) Все, що там є для підтвердження -це їхня печатка. Також там вказано, згідно яких наказів (номери наказів та дати) та на які посади мене було переведено. Таке ж не пдійде, як я розумію?
-
Ви заповнюєте цю форму за себе і за всіх членів в вашій заявці кому є 18+
-
Якщо я неправильно переклала, то кого тоді стосується ці 18+?