Імміграція до Манітоби
-
Після закінчення технікуму вам не могли видати диплом спеціаліста, може молодшого спеціаліста? Вам видавали атестат в технікумі? Треба рахувати скільки років ви навчалися в технікумі саме по спеціальності після закінчення шкільної програми. Це зазвичай 1 або 2 роки
-
Ви все правильно зробили,там просто неправильно переклали
-
Доброго дня, спільното. Чи є хтось, хто працював на підприємствах типу облгазів, водоканалів і т.д., і добився від них довідки про місце роботи необхідного зразка. Якщо є, то поділіться, будь ласка, як ви цього добились. Я отримав довідку від свого роботодавця, але тільки у стандартному вигляді. Не на бланку компанії (бо в них таких нема), там не вказано, чи це часткова, чи повна зайнятість та немає відомостей про заробітню плату. Більш того, вони не вказують номеру телефону, чи емейлу для зв'язку. Та і компанію тепер націоналізували)) Все, що там є для підтвердження -це їхня печатка. Також там вказано, згідно яких наказів (номери наказів та дати) та на які посади мене було переведено. Таке ж не пдійде, як я розумію?
-
Ви заповнюєте цю форму за себе і за всіх членів в вашій заявці кому є 18+
-
Якщо я неправильно переклала, то кого тоді стосується ці 18+?
-
Усім доброго дня. Скажіть будь ласка хтось завіряв переклади у міграційному центрі, скільки часу це зайняло? Заздалегідь вдячна за відповіді.
-
Я вам відповів у першому своєму повідомленні вам. Якщо на одного роботодавця в Канаді і безперервно один рік часу відпрацювали, то можете клеймити в сукупності 2 роки. 1 з Польщі, якщо є референс, і 1 з Канади.
-
Дуже по-різному. Залежить скільки у вас документів, яка буде черга. Від одного дня до двох тижнів
-
До тижня часу повинна прийти номінація.
-
Саме так. Вам треба зачекати того моменту, коли при заході в CRA account зі старими даними, ви не зможете ввійти. Там буде вибивати якусь помилку. Тоді можете створювати новий аккаунт з новим SIN. Десь 10 днів чекав цього моменту, щоб вони підтягнули в базі новий SIN і з'явилася можливість створити новий аккаунт.
-
Підійде
-
Ви можете подавати декларацію вже зараз з новим сіном, не потрібно чекати на створення нового аккаунту бо на це піде час. В мене була така сама ситуація. Я нікуди не дзвонила. Вони коли робили вам новий сін привʼязали його до вашого старого. Тепер треба почекати поки сервіс Канада передасть ваш новий сін до cra. Як тільки вони його отримають, то ваш старий аккаунт заблокують і тільки тоді ви зможете створити новий. Всі данні зі старого аккаунту автоматично підтягнуться до нового. В тому числі і податкова декларація.