Імміграція до Манітоби
-
Скажіть будь ласка, при подачі аплікації вже на саму номінацію чи потрібно буде переводити та підгружати свідоцтва про народження мене та чоловіка , а також шкільні документи?
-
з серпня
-
Дуже дякую 🙏
-
Шкільні доки так, свідоцтво про народження здається теж
-
Доброго дня, потрібна допомога на таке запитання. У мого чоловіка диплом технікуму, в якому він навчався після дев'ятого класу. Чи дають за нього бали при подачі на піар?
-
Вам і не треба було б доказувати нічого на жодному етапі, якщо бали за це не клеймили Але ви обовʼязково мали розповісти про цю зайнятість… Може не у заявці на візу, на це ще можна більш-менш очі закрити. Але на провінційному етапі та федеральному ви показуєте всю свою історію життя за останні 5-10 років, треба там бути максимально відвертим і детальним
-
Я останні 10 років перед приїздом до Канади жив в Ураїні в Києві, я народився і виріс в Україні. Моя бабуся жила в Сімферополі в Криму, поки була жива, вона померла 2020 року. З 2015 до 2020 року я кілька разів їздив до неї в Крим на дуже короткий термін, в основному на день народження. Я перебував тільки в Криму і з Криму на територію РФ не їздив. Під час заповнення поїздок за кордон з України чи потрібно вказувати такі поїздки до Криму, і якщо вказувати, то як їх вказувати? Офіційно Крим це територія України, і якщо слідувати інструкціям, то я територію України не залишав, а отже, така поїздка не потрапляє в категорію закордонних поїздок. Як зазвичай чинять у такій ситуації?
-
Дякую) Ну короче, значить максимально повний рандом😂 Я думав це якось з професією повʼязано, але ні, просто набір професій. Моя вибірка не дуже, але все ж таки)