Імміграція до Манітоби
-
За вашою логікою всі повинні клеймити всі 5 років. Бо програмам не пропустить. І да я вже подалась
-
І взагалі я не Вас тегнула
-
Окей уявимо я показувала б - результат - вкінці прикладіть офіційний документ. Ні - червоним і не пропускає. То про що ви говорите.
-
Ті лише які я клеймлю.
-
Ви там вказували свої роботи за останні 5 років. Потрібно було вказати все, навіть якщо бали за це не клеймили. Замість документів люди просто пишуть супровідного листа
-
На провінційному немає графи показати історію життя за останні 5 років, я вже подалась. Якщо на провінційному показувати, то треба це документально підтверджувати
-
Тисячу разів вже обговорювали це питання тут) краще показати всі роботи, навіть якщо бали не клеймили. Просто додати листа, який пояснює, що немає офіційних документів Кожен для себе сам вирішує далі, чи залишати якусь інформацію прихованою
-
Не погоджуюся з вами теж, ПР вже отримала. На провінційному етапі треба вказувати ту роботу за яку ви клеймили бали , офіцер перевіряє вас на відповідність умовам програми і на наявність доказів, які підтверджують нарахування балів за той чи інший блок, в даному випадку - імплоймент. На федеральному етапі вже треба вказувати абсолютно все , бо це графа «пьорсонал хісторі», і там вже перевіряється ваш бекграунд чек.
-
Ніхто не знає. Здається що ні.
-
З 18 вересня так само...
-
Вересневі посміхнулись😆
-
Справа не в приховуванні, там питають за стаж за 5 років , де є умови і тд , тобто це має бути фул тайм , повні роки і тд. Тобто «релевантний досвід». Неофіційна робота під ці критерії не підпадає. Але вирішувати кожен має самостійно.
-
Але ж не на провінційному, бо програма тупо не пропустить податись
-
Маю двох знайомих. Один ще чекає з червня. Інший - з липня.
-
Так, обов'язково.
-
Саме так, це таке ж риторичне питання, як і «чи треба додавати дипломи на федеральному етапі» Хтось тільки за чек лист , а хтось бажає від себе додати ще доків. Ні те , ні те - не є помилкою.
-
У мене та сама ситуація Вибачте , не до кінця зрозуміла з вашого повідомлення. Тобто при подачі через вессімпл вводити новий сін чи старий ? Бо з останнього речення наче висновок , що треба дані старого і воно підтягне ?можу просто подаватися з акаунту велссімпл минулого року, де вказано старий сін ще? Чи треба новий вводити ?
-
Але ж рахуйте, що він отримав свідоцтво про закінчення 11 класів школи під час навчання у технікумі. Тому швидше за все у нього два роки після школи. Тому клеймити напевне два роки після шкільної освіти.
-
3 роки навчався
-
Підскажіть, коли оновлюються місця в консульство, о якій годині? Щоб забронювати
22 Jan 2023, 05:40
150460/234023
4 minutes ago