Імміграція до Манітоби
-
Дякую велике за допомогу!)
-
Так, лиш на тиждень
-
Це не обов'язковий документ, але можете додати. Зазвичай всі сторінки, де є позначкі.
-
Якщо ви здавали французьку, то там інший тип сертифікату
-
Тоді 1 чи 2 роки. Він повинен знати, скільки років пішло на шкільну программу, і скільки на отримання професії. Чи може в нього є сертифікат про шкільну освіту, видатний технікумом, і там може початися, в який рік він закінчив школу, а може там той самий рік, що і технікум. Вам рішати, скільки можете клейміти (1 чи 2)
-
Потрібно мати визначений мінімум грошей.
-
Перевіряйте всій IRCC portal Деколи емейл не приходить, а є повідомлення в порталі.
-
Доброго дня. Чи потрібно на федеральному етапі переклад внутрішнього паспорту України? Якщо так, то яких сторінок? Дуже дякую!
-
Так
-
Він основний заявник?
-
Підскажіть: Бакалавр це - One post secondary program of two years or longer?
-
Вітаю! Чи можу я не вказувати один із дипломів при подачі на EOI, якщо загубив його?
-
Всім привіт! Чи можна виїжджати у відпустку на тиждень з країни після того як подали документи на федеральний етап?
-
У вас точно більше досвіду , я не буду сперечатися. Але просто для статистики і я і всі знайомі, хто подавався не додавили. З ПР правда тільки я , вони на етапі після AOR Подивимося.
-
Я додавав, всі мої знайомі додають і дипломи+переклади, і резюме і референси із роботи. нікому ні разу не приходив додатковий запит.
-
Ні не французький, я англійську перездала селпіп
-
Сьогодні вже було таке обговорення, пошукайте с чаті.
-
Ні, треба вводити новий сін і подавати декларацію з новим сіном.
-
Перевіряю і портал, і трекер, і пошту. Але нажаль ніяких змін
-
4 роки університету після 11 класів , отже це One post secondary program of three years or more?
22 Jan 2023, 05:40
150494/233552
9 minutes ago