Імміграція до Манітоби
-
Він основний заявник?
-
Підскажіть: Бакалавр це - One post secondary program of two years or longer?
-
Вітаю! Чи можу я не вказувати один із дипломів при подачі на EOI, якщо загубив його?
-
Всім привіт! Чи можна виїжджати у відпустку на тиждень з країни після того як подали документи на федеральний етап?
-
У вас точно більше досвіду , я не буду сперечатися. Але просто для статистики і я і всі знайомі, хто подавався не додавили. З ПР правда тільки я , вони на етапі після AOR Подивимося.
-
Я додавав, всі мої знайомі додають і дипломи+переклади, і резюме і референси із роботи. нікому ні разу не приходив додатковий запит.
-
Ні не французький, я англійську перездала селпіп
-
Сьогодні вже було таке обговорення, пошукайте с чаті.
-
Ні, треба вводити новий сін і подавати декларацію з новим сіном.
-
Перевіряю і портал, і трекер, і пошту. Але нажаль ніяких змін
-
4 роки університету після 11 класів , отже це One post secondary program of three years or more?
-
Так, звичайно)
-
2 роки і більше, якщо це бакалавр в університеті, після 11 класів.
-
Те саме
-
Всім привіт. Може хто в курсі в формі IMM5406 коли заповнюеш особисту інформацію то вказувати адрессу фактичну де жив в Україні чи де прописка і то що в паспорті ураїнському? Бо так вийшло що 15 років був прописаний в одному місті а жив іншому.... ?
-
Фактичну адресу
-
Тобто якщо тільки подав документи на федеральний, то теоретично зараз можна поїхати. Бо ще є час до AOR?
-
Закріплені дивились?
-
Та можна і після ,просто коли вам прийде портал 1 ви повинні бути в Канаді
-
Підкажіть будь ласка! Чи достатньо для еміграції Довідки про не судимість з Дії, чи все ж таки потрібно робити через консульство?
22 Jan 2023, 05:40
150503/233728
43 minutes ago