Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір, при заповненні на eoi на питання "скільки років досвіду роботи на основі повної зайнятості за останні 5 років" я не буду клеймити роботу з України, в Канаді працюю 1 рік, що мені там відповісти?
-
так, скористайтеся пошуком дехто так робив, якщо і чоловік і дружина відповідали умовам програми, то дві заявки збільшували шанси бути обраним з пулу. але потім подаватися на номінацію має хтось один
-
Підкажіть Бюро перекладів для документів провінційної/федеральної програм
-
Зараз прилінкувала картки до gckey account і бачу там кінь не валявся з 19 лютого 🤪 Дякую за підказку!
-
А на федеральному рівні у schedule A що писати якщо вчився в декількох школах, теж писати лише останню? @western9 Dmytro
-
логічно, що тоді 1 рік відповісти.
-
це опціональний документ. Зазвичай додають, у кого він є. Переклад обов'язково на все, що не Англ. чи французською.
-
Тут кажуть, що щось має прийти ще на імейл, чи чекати портал 2? Віповіді не буде ?
-
Тому й питаю)
-
я робила всі переклади дистанційно у Київському бюро перекладів
-
Під дві
-
залежно від того під критерії якої ви підлягаєте
-
Чи я правильно помню що останні дві вибірки по special mesures, було так що відібрало усіх також з пулу swm кто набрав по спецвибірці від 60 балів і є надія що цього разу проізойде те саме?
-
Добрий вечір! Готую документи для подачі на провінційному рівні. Чи знає хтось де можна зробити переклад із шведської у Вінніпезі? Сьогодні носили на 201 Portage Ave, у них із шведської мови не перекладають.
-
Яка вибірка краща? SWO or SWM?
-
вказуйте тільки той досвід тут за яким потім отримаєте бали тобто 1 рік у вас, канадська робота
-
Я вже сходив помолився, випив близько 15 літрів зеленого чаю за останній тиждень, ходив на підробітки у вихідні, щоб не думати про вибірку Гроші є, мова є, 66 баллів і 814 є, але досі колінки тремтять
-
Може у когось теж такий кейс, що декілька шкіл було, писали всі чи лише останню на федеральному рівні?
-
У вас або короткий контракт меньше 12 місяців, або безстроковий. Звідси і різниця в програмах.
-
Добре, дякую, але так було тількі з останніми двума чи більше. Маємо надію що і зараз так буде
22 Jan 2023, 05:40
150755/229577
20 minutes ago