Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Марина! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Скажіть якщо вказала шкільну освіту 10 років і виходить з перекладами і транскріптами до школи 8 документів бо завантажую за 9 клас і 11 окремі атестати це правильно?
-
У вас всього 15 днів на зміну адреси у правах
-
Ну так, спочатку медкартку потрібно змінити.
-
Ні вам потрібно тільки атистат про закінчення 11 класів.
-
Добрий вечір! Ми змінили адресу проживання (місто). Перед від'їздом з готелю поміняли адресу (25.04) в центр офісі Манітоба хелс. Картка прийшла на адресу готелю, а не на нову. Коли пішла міняти посвідчення водія, мені відмовили, сказавши що я повинна принести хелз карту з новою (фактичною) адресою проживання. Ще в MPI сказали, що при зміні адреси надсилається нова хелз картка. В когось була подібна ситуація? І як треба діяти при зміні місця проживання, по логіці треба міняти адресу в Манітоба Хелз?
-
Там з 18 років або останні 10 років надати інформацію, якщо ви про IMM 5669
-
Ось тут Дмитро заповнює інформацію про школу, це ж не з 18 років
-
Будь ласка, всі запитання неімграційного характеру до t.me/ManitobaLife
-
Бо чекаєм на пластік по старій адресі ще...
-
When you move within Manitoba you have 15 days to change your address on your vehicle registration and driver’s licence. If you don’t notify us we may refuse your claim if you need to make one.
-
Тобто переїхали але ще не поміняли
-
А якщо не міняли 2 місяця то що буде?
-
Це інформація про освіту.
-
Хелз картка нова повинна прийти поштою? Ще не отримали
-
Добрий вечір усім що робити у ситуації, коли подалися на повернення податків ще 20 лютого і нічого не отримали? Хоча в CRA акаунті пише що податок було оцінено та відправлено ( адреса вказана правильно)
-
Я думав, що ви запитуєте про історію адрес. Provide the details of your personal history since the age of 18, or the past 10 years, whichever is most recent
-
Я б писав тільки останню, де отримано атестат.
-
Так, я про це і питаю, якщо було декілька шкіл, то писати лише останню чи всі?
-
В атестаті є тільки з 2003 до 2005 за 11 клас а всі дев'ять класів до 2003 як довести
22 Jan 2023, 05:40
150787/235415
2 minutes ago