Імміграція до Манітоби
-
А як можна щось почути? Вибірка здійснюється автоматично системою.
-
Ні. Я повинна її знову заповнити та підписати. Це дозапит на федеральному етапі.
-
Дякую!
-
Люди переживають за вибірку, але не підозрюють що потім ще рік чекати на номінацію якщо всі зірки складуться правильно. А потім ще федеральний етап... Тому терпіння нам всім :)
-
Просто ні на куает ні на провінційному етапі не додавала його... то нічого, якщо зараз також не додавати його, щоб вже не плутати офіцера? Дякую
-
Якщо моя заява не обирається впродовж одного року, вона автоматично відзивається і після цього я можу знову податися. Питання: чи можу я відізвати свою заяву раніше самостійно?
-
Вже краще почати чекати хоч чогось хоч колись, чим просто так втрачати час 🫣 та й думаю комусь пощастить та номінація прийде швидше ніж за рік)
-
ID карти не перекладаються, там вся інформація продубльована англійською
-
Це не обов'язковий документ. Тільки вам рішати, додавати його, чи ні.
-
Доброго вечора! Чи потрібно підгружати MPNP Self-assessment Worksheet при заповнені EOI по SWO стріму? Чи це потрібно вже коли заповнюєш заяву на номінацію?
-
Доброго дня всім. Ми плануємо з родиною їхати до Канади у квітні, кажуть що в аеропорту можна отримати ворк перміт.Скажіть, чи є ще допомога для українців у Манітобі, наприклад з житлом, може через провінційні програми?дякую и гарного дня
-
Скажіть потрібно для дитини писати visitor records чи віза?
-
Привіт. Скажіть будь ласка, якщо йдеш по swo (укр стрім), то чи віднімають вони бали за роботу в іншій провінції? Дякую
-
Деньги заканчиваются, а ты все еще лежишь на диване и ничего не хочешь делать? У меня есть один вариант который тебе подойдет, не трусь тебе нечего терять, а я тебе гарантирую заработок при котором тебе не нужно ничего делать, пиши + @PoLlnka_Cs2
-
На офіційному сайті Канади все написано, або скористайтеся пошуком( в цьому чаті)
-
@banofbot
-
@banofbot
-
Можна, якщо ви вказували, що хочете працювати в Канаді
-
Допомоги вже не буде
-
Якщо Settlement Plan виконано щодо отримання Intended Occupation під час очікування розгляду заявки на номінацію, просто додаємо Verification Letter із нової роботи в свій кабінет на MPNP?
22 Jan 2023, 05:40
150820/230187
about an hour ago