Імміграція до Манітоби
-
Вітаю! Підкажіть, чому вирішили зателефонувати перед portal 1 і яку причину вказували? Після додаткових запитів і сдачі біометріі, ніяких рухів вже пару місяців. Я думала це норма, але дивлюсь, що ви телефонували 😊
-
Я все писала. - два готелі.
-
Бачив коментарі з такою самою ситуацією. Люди писали що звонили до CRA, і всім казали просто чекати.
-
Друзі отримали ПР у грудні, зразу подали батьків. Отриманий тільки AOR. Телефонували до IRCC і розпитали про час розгляду. Відповідь понад 12 місяців.
-
Батькам
-
навіщо? ви вже постійні резиденти Канади
-
Дякую! Може і не треба буде чекати 12 місяців. У разі чого будемо Work permit продовжувати.
-
Не потрібно для ЕОІ. Там нічого такого не питає. Self-assessment worksheet потрібно вже на етапі номінації
-
Вітаю! #timeline
-
Коли провінція запрошує подавати аплікацію на Номінацію. Letter application advice, щось таке
-
Підкажіть будь ласка. Я була в іммігр офіцера (готель Best Western), питала про референс від роботодавця з України про робочий стаж та вона мені відповіла, що перекладу з трудової книжки достатньо. Та я читаю, зо все ж потрібний той референс від роботодавця для SWO з описом роботи, датами та зарплатнею (яка була різна від року в рік). Так як бути, якщо той роботодавець сам переїхав до Канади (магазин в якому працювала ще існує)? В кого щось подібне було? Дякую!
-
На емейл
-
Вітаю,підкажіть будь ласка,що таке LAA
-
Скажіть будь ласка, запрошення на портал 1 приходить на імейл, а не в особистий кабінет де відстежуєш аплікацію?
-
Ну тоді даремно вони звинувачували former government в невикористанні квоти
-
1500 за перший квартал... навіть і не пахне 9000 на рік....
-
Letter of Advice to Apply
-
Дякую 🤝
-
Закріплене повідомлення #73. Відео 1. Почитайте - подивіться хоча б щось. В закріплених відповіді на 99 відсотків питань.
-
Колеги вже не працюють. Було всьго двоє та один ще й помер(
22 Jan 2023, 05:40
150929/235433
20 minutes ago