Імміграція до Манітоби
-
Скажіть будь ласка, запрошення на портал 1 приходить на імейл, а не в особистий кабінет де відстежуєш аплікацію?
-
Колеги вже не працюють. Було всьго двоє та один ще й помер(
-
Зрозуміло.
-
Якщо не можете взяти референс від роботодавця, тоді від двох колег, які працювали разом з Вами
-
Є таке, його треба роздрукувати і перекласти? Тоді не потрібно від укр роботодавця референс?
-
Велике дякую!
-
Довідка ОК-5 — це сформовані індивідуальні відомості про застраховану особу з реєстру застрахованих осіб. Довідка формується за будь-який період, починаючи з 2000 року, та містить, зокрема, дані щодо суми заробітку для нарахування пенсії, страхового стажу, сплати страхових внесків. Приблизно таке пояснення. Або звідси. Звісно, потрібно перекласти на англійську. wiki.legalaid.gov.ua/index.php/%D0%A4%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0_%D0%9E%D0%9A-5_%D1%82%D0%B0_%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0_%D0%9E%D0%9A-7:_%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F_%D1%82%D0%B0_%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F
-
Добрий день. Підкажіть, будь-ласка, на якому етапі я можу додавати нових людей до заявки на федеральному рівні? Я основний аплікант (була єдина), зараз треба додати чоловіка та дитину народжену тиждень тому. Наразі прийшов лист із запитом на здачу біометрії. Через портал, де робилась заявка, статус досі submitted. Чекати поки він зміниться і анкета стане активною? На сайті IRCC статус - in progress . @western9 буду безмежно вдячна за будь яку пораду
-
Чоловік та дитина мають канадський паспорт чи мають статус постійного резидента?