Імміграція до Манітоби
-
Не так довго, з грудня 😁 Але події відбувалися паралельно. І шлюб громадянський наразі.
-
Як Я гадаю, що мусите наново переробити номінацію і внести там зміни. У офіцерів буде дуже багато питань для Вас
-
Це ви так довго на федеральному рівні що встигли одружитись, завагітніти і народити дитину?
-
Це вже легше 😁. А яким чином? Через IRCC, писати листи, додавати документи через форму? Чи чекати поки application стане активною на PR порталі?
-
Тільки чоловіка мусите додати, якщо в нього немає постійного статусу в Канаді.
-
Дитина матиме канадський паспорт eventually, поки лише чекаю на свідоцтво про народження, чоловік - українець, мусить податися зі мною.
-
Через PR портал? Чи IRCC?
-
Я це чудово розумію, але вже як є ❤️🩹
-
Майте на увазі, що це все суттєво збільшиться час розгляду вашої справи.
-
Типу вже не іммігрує з вами spouse?
-
Напишіть через вебформу, вам прийде запит на ті всі документи. Можете заразу додати всі документи і форми по чоловіку та дитині. secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
Величезне дякую !!!!!! Номінація була отримана ще влітку. Тому багато чого встигло змінитись. Дякую ще раз!
-
А можна таке саме але для сінглів для фед етапу 🌚 прошу попрошу
-
Це залежить від офіцера , ми прилетіли вже з мед оглядом- але ворк. Перміт дали з обмеженнями , зараз міняю онлайн
-
Йой, то ще не має свідоцтва про шлюб. З чоловіком буде тяжко. Вам прийдеться підтверджувати що ви comon low. А це ще той квест.
-
An updated IMM0008 Generic and updated IMM5406 "Additional Family Information" form for you An updated IMM0008 Generic and updated IMM5406 "Additional Family Information" form for spouse A copy of spouse's brith certificate A copy of marriage certificate Photographs of wedding ceremony, reception, invites, honeymoon etc Proof of relationship- emails, texts, photos- any documentation/proof of relationship A copy of spouse's valid passport Police certificates of spouse Upfront medical for Spouse Travel history for spouse Letter of explanation Fees.
-
Я в тій формі 5406 у секції А вказала теперішнє місто проживання. От думаю, може то малося на увазі місце церемонії шлюбу?
-
Так, можна без проблем, за 2 хв.
-
Мені здається її в Дії можна сформувати
-
Так, вроді така. Я заповнила електронний варіант. Там інтерфейс інший був. Але чітких інструкцій не знайшла яка адреса має бути. Мене збило з толку питання чи фізично був присутній під час церемонії шлюбу 🫢
22 Jan 2023, 05:40
150961/229165
less than a minute ago