Імміграція до Манітоби
-
Громадо доброго дня усім є пару питань. Якщо я одружений але розлучаюсь а точніше в процесі розлучання в Україні чи можу я подавати документи на номінацію але невписуючи дружину і дітей тому що дружина проти того щоб давати на це документи чи моя я тоді зробити це а точніше податись тільки сам не вказуючи дані про дружину та дітей?
-
Якщо ваш навчальний заклад має акредитацію 4 рівня, то це Master degree
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, якщо такі обмеження у ворк перміті: Not authorized to work in: 1) child care 2) primary or secondary school teaching 3) health services field occupations 4) agricultural occupations Чи можу я працювати як office assistant або office administrator в медичному закладі/клініці? Тобто якщо я буду займатися суто адміністративною частиною, ніяк не взаємодіючи з мед. процедурами і тд? Так само і з іншими обмеженнями, якщо це буде наприклад agricultural фірма, проте я буду на рецепції, а не в ролі спеціаліста? Завчасно дякую
-
Тобто зараз подаючи на номінацію я можу вписувати тільки себе ?
-
Можна будь ласка уточнююче запитання- якщо роботодавець скаже що все ок і візьме мене на роль office assistant у хелс клініці, чи не буду я цим порушувати закон? Роботодавець також може помилятися, хіба ні? Не підкажете чи можливо це десь уточнити щоб бути 100% впевненою?
-
Я це розумію. Хотів просто уточнити саме якщо диплом лікаря спеціаліста то теж можна вказувати як мастерс
-
Хто у цьому компетентний допоможіть будьласка дякую усім за відповіді!
-
Проблема в тому що документів дружина не дає і я їх немаю і можливості їх отримати у мене немає що робити в такому випадку?
-
Ви як батько маєте право запросити нові свідоцтва про народження дітей через дію)) то вам маленький лайфхак. Або спробуйте витягнути їх звідти, якщо колись додавали їх до свого профілю у дії Але їх надішлють заказним листом в Україні і от вже отримати їх складніше. Однак хоча б сказати їхні імена і дати народження ви маєте, те саме стосується і дружини, поки вона не ж колишньою. + свідоцтво про шлюб. Після розлучення додаєте рішення суду про це. Щодо документів пишіть пояснювальні листи, може додавайте переклади листування із дружиною, де вона відмовляється надавати документи дітей. Може це допоможе Але на федеральному етапі це стане для вас великою перешкодою, тому намагайтесь домовитись. Це не примушує дітей іммігрувати, але викреслити їх із заявки майже неможливо, якщо вірити досвіду інших людей.
-
Я зрозумів дякую