Імміграція до Манітоби
-
Тільки якщо той фултайм був 30 годин і більше
-
За всі, які можливо було зібрати. IRCC перевіряє всю інформацію про вас. Чим повніша інформація, тим швидше йде обробка
-
Ні.
-
Для ЕОІ ви вказує те 0 супроводжуючих. На федеральному етапі ви будете все вказувати, але що вони вас не супроводжують. Майте на увазі, що діти і дружина повинні також пройти медогляд та біометрію навіть якщо не іммігрують з вами
-
Ви не порушите.
-
Тільки 19 годин на тиждень (
-
Типу того.
-
Ну якщо за тих 6 місяців парт тайм у вас щотижня 30 годин і більше, то можна спробувати цілий рік клеймти
-
NOC що працювали - це ж ваша зв'язок з провінцією
-
Що таке пейстаби? Типу листи про зарахування зарплати? Якщо так то є всі пейстаби
-
Добрий день! Якщо подаватись по СВО при цьому я працювала 11 місяців фул тайм у Вінніпезі, а на сьогодні тимчасово звільнена (не остаточно). Питання, який NOK вказувати при подачі заявки на пул? Той, що працювала останніх 11 місяців роботи, чи той що по освіті, якщо планую шукати роботу в цьому напрямку? Завчасно дякую за відповідь.
-
Пейстаби маєте за той період? Якщо немає 30 годин на тиждень, то роботодавець хіба буде обманювати.
-
Якщо вже відпрацював 6 місяців але на парт тайм то чи все буде нормально якщо роботодавець напише що відпрацював фулл тайм?
-
Якщо 19 на тиждень, то він не може написати «фул тайм», від 30 потрібно
-
А навіщо пейстаби якщо не клеймили бали за цю працю?
-
Якщо вам є що туди додати, додавайте через веб форму Якщо чогось буде не вистачати, вам повернуть заявку і гроші за неї Або просто запросять оновлення документів/форм
-
Ні, нажаль
-
Доброго дня,можна відмінити заявку і повернути гроші(федеральний етап )докі її ще не розглянули?а потім подати заново зі змінами?
-
Пише, що вертають processing fee Але я не знаю скільки це в грошовому значенні😅
-
Вони точно не повертають усі гроші, якусь частину тільки
22 Jan 2023, 05:40
151085/234728
41 minutes ago