Імміграція до Манітоби
-
Добрий день. Якщо диплом і додаток до диплому про вищу освіту на двух мовах, то їх перекладати не потрібно? Дякую.
-
Якщо ви додали через акаунт >add document, то все гаразд. Вам мало прийти автоматичне повідомлення через 1-2 дня від MPNP.
-
Купа повідомлень за ніч. Народ, ви чого не спите? 😁 Всі подається на номінацію? Вночі якраз помилок можна наробити😂🙊
-
Підкажіть будь ласка,додав оновлений документ до своєї існуючої аплікації на номінацію,яка є в статусі received,після цього він відображався у списку доданих документів на порталі у розділі I need add documents ,але через декілька днів зник звідти,чи це означає,що вони його додали до моєї справи та видалили з цього списку чи це я щось зробив не так і воно зникло десь?
-
Пейстаби не є в переліку документів. Але офіцер може запросити їх як підтвердження відпрацьованих годин для фултайму. Такі запити надходить нечасто, але бувають.
-
Тобто по СВО також потрібно надати пайстаби? Навіть за минулій ворк єкспірієнс?
-
Якщо вмієте ризикувати, то карти вам в руки 😁
-
Для SWO також потрібно фултайм, а MPNP рахує це мінімум 30 годин на тиждень. Також можуть попросити пейстаби для спецвибірки.
-
Тут краще видно, рядок 15А.
-
Доброго дня, Підкажіть будь ласка стосовно подачі на номінацію і work permit. Я подав на продовження work permit в лютому, а в березні отримав LAA. В квітні на емейл прийшло що мені продовжили Work Permit до 2027р. і сказали чекати до 6ти тижнів поки прийде на пошту. Питання, чи можу я податися на номінацію просто завантаживши той лист про продовження (там вказано новий номер документа і до коли він дійсний) не чекаючи поки WP прийде на пошту?
-
Цього я не знав, дякую
-
Я можу ще порекомендувати дуже celpip biz, дуже класний сайт з прикладами А ютуб - careeraxis Гуд лак знайомим Хай пройде інакше ніж в мене)))
-
Доброго ранку, мені теж скиньте будь ласка , дякую
-
У разі звільнення ви повинні не тільки employment verification letter надати, а також Record of employment із Service Canada, а там вказана кількість insurable hours.
-
Подати діючий перміт, а потім як прийде новий, додати до аплікації через MPNP account>add document
-
Дякую Дуже потрібна інформація Питання не раз бачив Не міг потрапити на відповідь
-
Схоже в мене тільки той варіант, СВМ з ризиком на пайстаби.
-
Дякую!
-
@western9 підкажіть, будь ласка, що можна зробити, якщо людина хоче клеймити бали за освіту, але не має диплома і ніяк не може його дістати. В Дії інформація про диплом є.
-
підкажіть будь ласка, відпрацював на одній роботі в Канаді 10 місяців, потім поміняв роботу і відпрацював 6 місяців вже на іншій роботі, чи можу я писати що в мене є 1 рік експріпіансу, останній день на першій роботі була пʼятниця а на нову вийшов в понеділок
22 Jan 2023, 05:40
151357/235417
9 minutes ago