Імміграція до Манітоби
-
visa.vfsglobal.com/pol/en/can/book-an-appointment
-
Підкажіть,будь ласка, на вклейку візи до Варшави треба записуватися, чи можна так приїхати і віддати паспорт?
-
Можна їсти працювати??? (незрозумів трохи))) Мене особисто цікавить робота автомеханіком, а саме, чи зможу я працювати без ліцензії та освіти? І якщо можна, то скажіть чи в правильному напрямку я міркую, моя послідовність дій: 1. Робота автомеханіком 2. PR 3. Освіта за цим напрямком
-
стосовно того, що навчатися неможна зрозуміло. А як наприклад з ліцензуванням. Товариш 3 роки тому був у Канаді автомаляром. Так от до них протягом певного терміну приходив хлопчина, щось розповідав, щось показував, а через певний час видав лінцензію на автомалярну роботу (камнями не кидайте, це так мені розповів товариш)
-
Є містечка, Стейнбах, Вінклер, Морден. Там чуть-чуть дешевше життя. Але потрібно буде авто, адже із громадським транспортом проблемно там. Щодо навчання: ваш робочий перміт не дозволяє вам навчатися. То потрібно розраховувати на некваліфіковану роботу. І ще: правила чату : українська та англійська мова. Дякую.
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста. Моя семья ( Я-32 года, моя мама-63 года, мои дети - 10 и 8 лет) будем лететь в Канаду под конец следующего месяца. Бюджет у нас ограничен, примерно 3-4 тысячи евро. Мужа у меня нет ( я-вдова). Профессию буду искать новую ( так как, та что была в Украине не подходит). Возможно, кто-то знает про курсы для овладения профессии. Высшего образования нет. Понимаю, что будет трудно. Так же интересует вопрос: есть ли небольшие города возле Виннипега, или только села? Города небольшие, но с инфраструктурой и работой. Водительских прав у меня нет. Поэтому доступ к авто, как я понимаю у меня будет не скоро. Если кто то может дать хороший совет ( только не из разряда : не стоит сюда ехать; уже мне такое писали) буду очень рада и благодарна!!! Английский пока на слабом уровне, но я сейчас иду на курсы в Ирландии. Я и моя семья едем с пониманием, что будут трудности и предстоит много работы, так же с надеждой остаться в этой стране на долго. Всем хорошего дня и спасибо за внимание!
-
assets.ctfassets.net/xxg4p8gt3sg6/2G0GtF7WPLvzToKOfompkv/c03d754f3eaf210cf115e35a9bfd096b/VFS-ConsentForm.pdf - також потрібно заповнювати дану форму якщо хтось інший буде отримувати ваш паспорт
-
прошу
-
Краще читати офіційну інформацію. Людини можуть і неправду написати
-
visa.vfsglobal.com/pol/en/can/additional-services