Імміграція до Манітоби
-
Вони написали це в офіційному листі з номінацією. Мене тільки хвилює щоб вони не відклонили аплікацію через нестачу англійського тесту. Мені треба прикріпити витяг з закону про іміграцію що я в teer 2?
-
А де він є? Це коли я оплачу?
-
Ви також потім їм, родичам, маєте надати MPNP file number.
-
Цей план відправиться тим, хто є у вкладці family and friends як Manitoba supporter.
-
Дякую , бо я подумала що я заповнюю з ними і сюди завантажую😁
-
Переважно зараховують попередній медогляд. Тільки у декого вимагають ще раз пройти.
-
Вітаю з PR ! Чи можна у Вас уточнити на рахунок медичного екзамену? Чи здавали Ви новий медекзамен для іміграції, чи Вам зарахували той, що Ви робили після приїзду в Канаду?
-
У мене помилка що тепер наново еоі подавати?
-
Дякую за відповідь. Я власне питаю, бо отримала сьогодні листи щодо медекзамену попри те, що в мене в трекері вже значилось, що медекзамен Comleted. І чи можна якось просити IRCC врахувати попередній медекзамен, як про це вказано на сайті (для аплікантів, що подались до 6 жовтня 2024 року). З результатами медекзамену все було ок, з Канали ми не виїзжали.
-
У мене зарахували попередній, після того як я переробила біометрію
-
Це так складно зробити екзамен на вимогу уряду?
-
Дякую за відповідь. У мене так само зарахували медекзамен після здачі біометрії, а сьогодні прилетіли листи щодо медекзамену на кожну людину (. Тепер сиджу надаю, що сталося. Чи отримували Ви такі листи?
-
Це кінець одним словом
-
Eoi написала Ukraine
-
Ви ж на себе зайдіть. А в ЕОІ яка country of residence?
-
Дуже дякую за пораду. Так зроблю.
-
Такими помилками люди собі закривають дорогу до імміграції або віддятгують на роки
-
Писала по відео Canada
-
Тому і надали запит. Як варіант, можна надіслати попередні результати через webform і чекати відповіді. Або йти задавати.
-
Ні, не додавала.
22 Jan 2023, 05:40
151648/233263
10 minutes ago