Імміграція до Манітоби
-
все є, живемо разом вже другий рік
-
Доброго дня, всім! Підкажить. Заповнила EOI на SWO на останню виборку і щось бали за зв'язок з провінцію через працю не підтягнулися. Чи на SWO так і має виглядати? По балах набираю 69. Там де резидент-Канада, гражданство України. Все перевірила.
-
Вітаю учасників групи. Підкажіть, в яких агенціях можуть допомогти з працевлаштуванням Будь ласочка Зі своєї сторони що вже тільки не робили, щоби знайти працю в м.Вінніпег Вдячна за будь яку інформацію, пораду, варіант з переїздом в інші місця Манітоби. Права є. Досвід на кухні, досвід продаж, прибирання готелів, доставка, охотно помічником на будову.
-
Вітаю! Чи ці ціни цілком нормальні? Типу не дорогі? Чи не дешеві? Бо не знаю як у всіх)
-
Добре, дякую😊 Та гадала що 500 повинні бути, якщо все інше порахувало в цьому висновку, як по SWM
-
Ну так у вас є 100 балів за роботу. Якщо набираєте 69, то все ок По SWO не може бути 500 балів за роботу.
-
Ну шукайте інші, тут багато бюро перекладів Тисніть на 👉 #переклад і листайте
-
Ви в Канаді вже давніше чи приїхали після 4 лютого?
-
Це реклама?? 😁
-
Знайдіть бюро перекладів Азбука в Харкові, вони є в телеграмі, 150 грн за довідку про несудимість
-
Дорого
-
Добрий день. Знаю треба внести зміни до SIN після отримання нового WP. Підкажіть будь ласка як саме це зробити? Дякую
-
Ви написали Тому і помилку зробили. Це не кінець. Ви можете подати, та помилка не критична. Ви ж по спецвибірці йдете. Дальше LOE і завантажте до others. І все. Можна подати аплікацію що означає LOE
-
Invitation to apply де цей документ взяти?
-
Хто вклеював будучи в Канаді візу? Як надіслати на вклейку? Ми отримали одобрення візи але жодної інформації як вклеїти
-
LOE Letter of Explanation
-
Хм, дуже дивно. Це Вам вже прийшов апрувал лист з такими датами? Попередній візітор рекорд втрачає чинність, якщо є новий.
-
Я не дуже розумію для чого вам invitation to apply. У вас не повинно його вимагати, адже ви йдете не за стратегічною ініціативою.
-
Це не реклама ;) кілька бюро є за хештег #переклад
-
Доброго дня. Таке питання, подався на продовження Visitor record для дитини, та замість продовження на 3 роки видали на 6 місяців, тобто меньше чим було. Що робити в такій ситуації? Та старий Visitor record валідний, якщо вже є новий? Дякую.
22 Jan 2023, 05:40
151717/230699
22 minutes ago