Імміграція до Манітоби
-
Доброї ночі! Чи можу я відмінити свою заявку на подовження ворк перміту якщо на разі рішення не прийнято? Чи вплине це на теперішній ворк перміт? Чи буде у майбутньому враховуватись інформація яка була вказана в анкетах при подачі на це подовження? Чи потрібно якось обґрунтувати чому я відміняю цю заявку? Буду вдячна за відповіді на будь які з цих питань Хештег late night overthinking
-
У кого є посилання, для оформлення Health Card та SIN онлайн?
-
Тобто курси до 6 місяців можна?
-
Буду дуже вдячна за поради та ідеї Додала скани всіх сторінок із печатками із закордонного паспорта на себе, чоловіка та сина. Але в нас у паспортах вклеєні посвідки на проживання в Сербії, я їх не перекладала, і в закордонному паспорті сина є запис українською, що паспорт виданий замість іншого - від посольства України в Белграді. Поки що залишити як є, чи терміново шукати сертифікованого перекладача з сербської?
-
❗️CРОЧНО❗️Ищем людей в тиму на удалённый ворк (21+ любого пола) -Всему научим сами, вам будет очень интересно (Опыт не требуется, но приветствуется) -Ничего сложного, от вас требуется несколько часов в день -Чистый профит в среднем 400-500$ за день, зависит от вас -Ра6отаешь на личном счету ❌не брачка ❌не нарко, обучаем с нуля ⚠️Нажмu cюda, 👈🏻 там тебя проконсультuруют
-
❗️CРОЧНО❗️Ищем людей в тиму на удалённый ворк (21+ любого пола) -Всему научим сами, вам будет очень интересно (Опыт не требуется, но приветствуется) -Ничего сложного, от вас требуется несколько часов в день -Чистый профит в среднем 400-500$ за день, зависит от вас -Ра6отаешь на личном счету ❌не брачка ❌не нарко, обучаем с нуля ⚠️Нажмu cюda, 👈🏻 там тебя проконсультuруют
-
-