Імміграція до Манітоби
-
Я б їх всіх відправив в сібірь. На перевиховання. Алмазні шахти. Вони б хоч поняли сенс слова «ворк»
-
Так, окремо
-
L хоче кікнути @Sailor_Mon з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Светлана, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Канадійців не можу попрікати бо дали мені свали в канаду. Ай епрішіейт. А от понаєхавші пальці вєєром показують.
-
Та деяким канадійцям теж не завадило б. Коли вони вони кажуть "воркинг хард" - це означає, що робити ніхто не буде.🙈
-
Пpедлагaем нoвoe нaправлeние, oт 500 долларов в нeдeлю. C любого ycтpoйcтва, но тoлько coвершeннoлетних беpeм. Oбyчим и нe вoзьмем мани c вaс. Пишите в лс
-
Olena хоче кікнути @RPHdfajtuuwtsfnm4 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Olena хоче кікнути Светлана з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Предлагаем сотрудничество. Опыт не важен. Легально. Работать можно в любой точке мира. 18 + Пишите в личку.
-
Так, віза потрібна
-
Це зрозуміло, просто написано що по цій візі можна перебувати тільки 6 місяців, і при подачі треба довести що виїдеш з країни. Чи зможе перебувати і навчатися до кінця закінчення візи у дружини ? І чи потрібно буде ще щось робити, щоб мати змогу навчатися ?
-
Через 4 місяці виповниться 16 років
-
А з якого віку потрібна стаді віза ?
-
Так
-
Ок. Для навчання в школі досить візтор рекорд
-
Тобто подаватись на візітор віза і летіти в Канаду, це всі потрібні дії ?)
22 Jan 2023, 05:40
151936/233810
19 minutes ago