Імміграція до Манітоби
-
Всім доброго дня. Підскажіть, будь ласка, для першого кроку, подачі на EOI, які є основні вимог до роботодавця? Робота в Манітобі, магазин. Все, звісно ж, офіційно. Але офіс компанії знаходиться в Онтаріо. Чула, що компанія має бути саме від початку зареєстрована у Манітобі... Як основна вимога для подачі на імміграцію. Чи це так? Чи буде це перешкодою у подальшому процесі імміграції? Заздалегідь дякую!
-
Я не писала про Україну
-
-
Вказувати зарплату за місяць чи за рік чи за годину
-
Еееех Тоді треба збирати грошики) Ну і зустріч із рідними - це набагато дорожче ❤️
-
Ну, наприклад, вказати розмір окладу або написати суму річного заробітку. ОК-5 ніхто й не просить, то люди (і я в тому числі) додають, щоб було більше доказів; в моємц випадку ще й тому, що в довідках з робіт суми не вказували.
-
Дякую
-
Дякую
-
Напишу в рік в межах там вкажу цифру приблизну
-
Якщо зарплата була різна бо були канікули святкові дні то виходить кожного місяця по іншому закордоном так немає завжди однаково а в школі кожного місяця чомусь нерівна сума
-
Як думаєте це ок? З річною зарплатою згідно штатного розкладу в межах... гривень.
-
Я так розумію, що подовжувати дитячі паспорти жителям Манітоби потрібно тільки в Онтаріо? І ще питання чи відкриють американську візу у подовжений дитячий паспорт?
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, побутова техніка у кредит якщо береться, потрібно про це повідомляти провінцію, якщо вже подався? Дякую
-
Ні туди, ні сюди. Треба новий паспорт, так надійніше.