Імміграція до Манітоби
-
Робила чоловіку онлайн отримали через 4 дні. І тут мабуть лотерея
-
Де саме ви це робили?
-
Доброго дня. Якщо у мене 6, 4, 6, 6. Overall пише 6 у самому результаті тесту. Що мені потрібно буде поставити? Як у результаті тесту 6 чи по мінімуму 4? Думаю, що мінімум, тут уже писали, що сеlpip мінімум. Дякую
-
Я не знаю точно, але думаю, що так, по мінімуму
-
Якщо селпіп, то загнаний бал 4
-
Вітаємо, A.B! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Здрастуйте! Підкажіть будь ласка, у кого диплом спеціаліста як ви його клеймили, як master degree? Чи потрібно робити evaluation? Чи додавали якісь пояснювальні?