Імміграція до Манітоби
-
💼 ПЕРЕКЛАД ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ПОДАЧІ НА PR та інші установи Канади🇨🇦 📑 Професійний переклад (згідно вимог IRCC, державних та комерційних установ Канади)🇺🇦🇨🇦 ⚡️ Допоможемо Вам з перекладом: ▪️ Довідка про не судимість (Police certificates); ▪️ Водійські права старого зразка (Driver's licence); ▪️ Свідоцтво про народження (Birth certificate); ▪️ Свідоцтво про шлюб (Marriage certificate); ▪️ Військові квитки (Military ID); ▪️ Досвід роботи з України (Proof of work experience); ▪️ Свідоцтво про розлучення (Divorce certificate); ▪️ Свідоцтво про смерть (Death certificate); ▪️ІНШІ ДОКУМЕНТИ (рішення суду, медицина, виписки з банку, документи ФОП).
-
Дуже дякую
-
Тут раніше писали: хелс кард, сін номер, водійське посвідчення.
-
Треба змінювати
-
Подивіться вище пост від мене Там є що міняти Плюс CRA
-
Ще одна загадка як вони вибирають Чому я раніше за вас пройшов 👀
-
Не стресуємо Все добре) Більше подаватися ж не будете?) Ну все добре, тепер можно повідомити, я не бачив ніяких штрафів)
-
Народ, хто подавав сімейну аплікацію на продовження Work Permit і отримав позитивне рішення поставте будь ласка вподобайку, щоб ті хто чекає 3+ місяці не втрачали надію😉 дякую
-
-
Привіт. Питання що до форми IMM5406 . В секції B: Children потрібно додавати дітей власних. Бо в інструкції не зовсім зрозуміло цей момент. Include: married children, adopted children, children of your spouse(step-children) or common-law partner, any of your children who have been adopted by others, any of your children who are in the custody of an ex-spouse, former common-law partner or other guardian.
-
Добрий вечір! Коли заповнюєш аплікацію Express of Interest на одну людину, то в питанні «кількість людей, які супроводжують вас до Манітоби» відмічати 0 чи 1?