Імміграція до Манітоби
-
Треба працювати 6 місяців і, якщо це сезонна робота, вона не підходить по свм
-
Pending applications - це ті, які вже подалися на номінацію (після вибірки і отримання LAA) та їх ще не взяли до розгляду.
-
Дуже дякую за відповіді. І ще одне питання. Хочу податися по спецвибірці, і зараз у декреті. То на питання “ are you currently working in Manitoba on a temporary work permit?” відповідати ні?
-
Якщо служив 2 м і був комісован Це було ще в СРСР багато років тому Теж вказувати це в анкеті ?
-
У мене така ж ситуація. Я писала правду, що зараз не працюю.
-
Дякую 🙏🏻
-
На візу куает цю Службу не вказували
-
Какие тут у людей баллы? Те кто подается сейчас? Примерное количество чтобы понимать. Спасибо
-
Чекаємо з серпня )
-
Я хочу вам сказати,що ми ще на початку серпня подавали і все ще received )
-
🔫 @angelina_pisariuk кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @hremovena2010, @catstranger, Mykola (Nick) Suprunets, Mykola (Nick) Suprunets, Olena, @vlada_v_lade, @lusy_td, Nataliya, @FromMessenger, Anna K. Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
зрозумів, дякую
-
Для перміту не потрібно. Це після того, як ви отримали ПР потрібно дзвонити CRA
-
Так я знаю. А з CRA тоді що? Звонити на гарячу лінію?
-
Я не бухгалтер, не знаю таких нюансів 😁
-
Ви не отримуєте новий SIN. Service Canada тільки робить відповідний запис
-
Добрий вечір) Пане @western9 підкажіть, будь ласка: 1. Якщо пара common-law, у такому разі можна подати разом податкову декларацію чи потрібно кожному окремо? 2. Чи потрібно для цього саме сертифікат про цивільний шлюб statutory declaration of common-law union чи для підтвердження common-law достатньо спільного договору про оренду, наприклад?
-
Шановне панство. Чи потрібно повідомляти cra про новий ворк перміт? Якщо вже подав на новий сін. Хіба воно не пов'язано?
-
Що цікаво якщо вказала одні роки а заповнюю виходить менше,а воно пропускає і червоним не світиться??? От резидентство засвітилось що недобре вказала, а роки праці не перевіряє система...
22 Jan 2023, 05:40
152602/229888
5 minutes ago