Імміграція до Манітоби
-
Пpивeт, нyжeн 1 чeлoвек на приятный и удалённый зaрaбoтoк, пoдpoбнocти в личкy.
-
🔫 @linnaa787 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @gonardfreeman, Юлия Шендрик, Anna K., @rinkaa_r, @dmytro_rybak, Milena, @Vira_Basystiuk, Oleg, @artemarbr, Denys Herasymenko Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Хотів би додати, якщо хтось знаходиться в очікуванні номінації то потрібно ще в MPNP
-
Добрий день! Питання стосовно пункту про роботу за останні 5 років, це має бути теж безперервна робота як за останні 6 місяців, чи можна додавати роки з перервами в роботі? Дякую
-
Теж вже півроку ганяю і нічого не міняла. Але памʼятаю в іммігрант центрі перепитала який перміт надати То відповіли, що немає різниці
-
Може бути у минулому роботи, але рахується повний рік для балів. Роботи менше 6 місяців не враховуються.
-
Добрий день. Підскажіть, будь ласка, чи вірний нок health care aide 33102?
-
Підкажіть, людина хоче написати до MPNP. Нещодавно отримала LAA, але ще не подалася. Як я розумію, то зв'язок через веб форму поки що не підходить для цього. Є форма через Contact us на сайті immigratemanitoba.com/contact/ Чи реагують вони на запитання тут? Якщо ні, чи є інші способи їм написати? Дякую.
-
Дякую!
-
Перевірте будь ласка ваші обов'язки з тим що в НОК, тоді буде точно вірний чи ні
-
Якраз через вебформу, оскільки людина я не подали аплікацію Або на immigratemanitoba@gov.mb.ca
-
Я писала через форму - мені відповіли. Але стандартною відповіддю, а не те що я питала 🙄
-
Дякую за емейл. А щодо вебформи, там же чітко пише, що this webform is only for applicants who have submitted their full application and received a file number. Людина ще не подавалася.
-
Так, дякую. Відправили лист через цю форму і на емейл.
-
Ось є форма для загальних питань immigratemanitoba.com/contact/
-
Протягом тижня. Але знову ж таки, мені просто прийшла стандартна відповідь що зараз усі заявки розглядають 9-12 місяців, а не 6, і якшо закінчується воркперміт - то це мої проблеми. А я питала взагалі не про те 🙄
-
Як зарано до кінця паспорта зараз можна зробити новий? За рік до можна податись? Десь з місяць тому була новина, що а Торонто приймають лише коли паспорт от-от уже.
-
Через скільки часу вам відписали на ваш лист?
-
Доброго ранку! Хочу вклеїти візу дитині у новий паспорт. Можливо хтось підкаже скільки часу це займає, скільки чекати ?
22 Jan 2023, 05:40
152637/235131
about an hour ago