Імміграція до Манітоби
-
Добрый день , хотел бы узнать Кто живет в Виннипеге, как город , жизнь ?
-
Так, в нас також якщо на заочній формі навчання, але в мене денна, тобто наче прирівнюють до магістра. Але я вже починаю нервувати, бо в заявці на візу зазначила магістр🙃. Спеціаліста там не було😢
-
Так, саме прирівнюють у Канаді, але я зустрічав випадки, що декому прирівняли диплом спеціаліста до бакалавра. І людина не змогла отримати необхідну кількість балів.
-
Дякую
-
Так, я б особисто це робив, якщо є сумніви. Але ще раз, то не є обов'язковим
-
Ви маєте на увазі через WES?
-
По нашому українському законодавству прирівнюють диплом спеціаліста до магістра, але як воно в Канаді?
-
Я б особисто подавав на оцінку диплом спеціаліста, щоб бути впевненим
-
Дякую. Саме через провінційну
-
Більшість оцінювало спеціаліста, і отримали еквівалент магістра. Але є деякі випадки, що диплом спеціаліста прирівняли до бакалавра
-
во, ось так і думав що скоріш за все так розподіляються бали. дякую
-
А якщо спеціаліст , диплом 2000 року, тоді магістрів не було?🧐
-
Так, я помилився. Не там відповів. За бакалавра дадуть 20 балів. За дві освіти (має бути закінчена освіта) дадуть 23 бали. Якщо матимете магістрів, то 25 балів
-
там де 23 бали переклав як: "Дві програми вищої освіти не менше двох років кожна" тому й подумав що це 2 рази отримати бакалавра треба
-
5 осіб на сім’ю це не багато , 100% щось для вас знайдуть. Головне те що не має тварин.
-
Ні, оцінюється найвищий ступінь освіти.
-
Немає обов'язкової вимоги робити оцінку, яку йдете через Non-Express Entry провінційну програму.
-
Різниця у 2 бали. За магістра дадуть 25, за бакалавра 23.
-
Потрібно звернутися до будь- якого канадського візового центру (VFS Global) перелік яких можете знайти в наступному посиланні: vfsglobal.ca/canada/
-
Хто підкаже точно, чи треба робити евалюацію диплома магістра для подачі на ПР? Бо різну інформацію читаю (диплом нового зразка, одразу двома мовами англ і укр, тож перекладати не треба)
22 Jan 2023, 05:40
15276/235278
3 minutes ago