Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Alex! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий день. Хто робив сам таке, підкажіть будь ласка: я створюю в Service Canada новий аккаунт, щоб переглянути ROE, усі ж дані потрібні нові, але в мене постійно помилка: ваші дані не співпадають. А з чим не співпадають, якщо я тільки но створюю аккаунт? Дякую
-
Підскажіть, хто закінчував медичний з дипломом спеціаліста. Це рахується, як master’s degree?
-
Можливо Ви знаєте, хто закінчував медичний з дипломом спеціаліста. Це рахується, як master’s degree?
-
Доброго дня, я вибачаюсь за тупі питання.Я просто хочу все зробити правильно.Я вчора писав у групу і ви сказали просто писати правду. По договору з роботодавцем він у мене без дати або на рік.Роботодавець мені вчора сказав, що може надати long time job offer.Я хочу податись по SWO, тоді мені потрібно сьогодні звільнятись , або брати тільки part time на цій роботі( теж сьогодні) і вибирати “No”. Якщо я візьму «Yes» і не звільнюсь то я іду по SWM і шанс по СВО є пройти, якщо я мене «виберуть» у вибірці.Критеріям по 60 балів я відповідаю. Правильно я зрозумів?