Імміграція до Манітоби
-
Мені роботодавець не надав рекомендацію для пошуку наступної роботи, а сказав що я ще остаточно не звільнена, перебуваю у відпустці ніби, через це не можуть надати рекомендації
-
Вітаю! Підкажіть, будь-ласка, якщо 31.03.2024 подався по програмі SWO і на момент подачі був безробітним, чи може якось вплинути на PR-процес моє працевлаштування в цьому місяці до вибірки?
-
Парт тайм там само? Якщо ні, то також No. Перше запитання чітко запитує чи працюєте на роботодавця 6 місяців (там вжитий present perfect continues). Тобто, чи у вас не було перерви і ви постійно працюєте.
-
Чомусь роботодавці так кажуть, але насправді вас звільнили, якщо дали ROE
-
Підскажіть ,будь-ласка ,якщо на момент коли почалася війна,мене відправили за свій рахунок,підприємство не працювало,по довідці Ок5 за мене відповідно півроку не сплачувались податки,але потім я повернулась на роботу,ці півроку також рахувати до стажу?та просто додати пояснення за цей проміжок часу?
-
Як всі решту 😁
-
Чи довго процесить заявки офіс Sydney NS?
-
Так, ви не могли б подати на ЕІ, якщо б продовжували "працювати"
-
Не дуже розумію чи вам важливо податися для спецвибірки чи для SWM? Ви набираєте 60 кваліфікаційних балів? Є мова та гроші? Подавайтеся по SWO, та й все.
-
Так, є дата прийняття і звільнення. Але я не думаю що питання ROE дає зрозуміти про остаточне звільнення, оскільки я вже більше року працюю паралельно на парт тайм і продовжую тут працювати по цей день. Та коли подавала заявку на EI мені також потрібно було надати ROE з роботи на парт тайм
-
Де почитати?
-
Подали ЕОІ тільки ? Ви набираєте 60 кваліфікаційних балів?
-
У мене чоловіку теж роботодавець починав таке казати, що це не звільнення, це просто на час, поки немає роботи, а звільнити ми тебе не можемо... Але він був категоричний, і знайшов іншу роботу
-
Я подалась по СWO, але маю помилку яку хочу виправити через EOI account, eligibility, заодно і заплуталась з цим питанням по роботодавцю. Чи вірно я розумію у моєму випадку я маю вибрати в обох питаннях - No No
-
Дякую!
-
Я не впевнена,що вони взагалі захочуть щось писати,а можна як підтвердження про досвід прикріпити заяви про влаштування та звільнення,як варіант?
-
ПР тут ні до чого. Якщо ви почали працювати, ви вносите зміни в ЕОІ, але ви все одно будете кваліфікованим для спецвибірки, але ви не відпрацювали нових 6 місяців на нового роботодавця.
-
Все залежить як роботодавець напише довідку.
-
immigratemanitoba.com/2024/04/news-on-ukraine-special-measures-expression-of-interest-draws/
-
Подавайтесь по SWO і не будете мати питать з роботодавцем в подальшому
22 Jan 2023, 05:40
152914/235433
9 minutes ago