Імміграція до Манітоби
-
Якщо знайдете якийсь вихід із ситуації, то дайте знайти тому що точно така ж картина
-
Бо продовження документів вимагає повернення до країни, де я загроза життю
-
А хіба цей новий закон не відкриває зараз двері для гуманітарної програми для чоловіків та їх сімей?
-
В мене якраз рідінг , а скільки часу зайняла апеляція?
-
Якщо 3 з speaking або writing, точно варто подати апеляцію, бал можуть і переглянути. Якщо reading/listening, 99.9% що бал лишиться той самий. Теж пробували, бал за listening лишився 3, в результаті перездавали
-
Так він і наявний в багатьох, тільки в когось може закінчитися
-
Може біженство? Гуманітарна програма передбачає наявність закордонного паспорту
-
Вже не памʼятаю, це було в 2022, десь тиждень, на форумах пишуть, що комусь і через 4 дні дали відповідь
-
Треба консультуватися з міграційним адвокатом...
-
Так, я це і мала на увазі, вибачте в США ж таке точно є
-
Може не гуманітарна, а політичне убежище
-
Доброго дня, Заповнюємо аплікацію по SWO і ось в розділі Employment воно вибило помилку, хоча цей напрям не потребує від 6 міс на теперішнього роботодавця. І також попрередній досвід 9 місяців присутній, але на минулого роботодавця Підкажіть будь ласка як вдіяти в цій ситуації 🙏
-
Друга не можна, тільки членів вашої родини, навіть мами та папи чи сестри та брати повинні йти окремо
-
Refugees and asylum - Canada.ca www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/refugees.html
-
Я готувалась до CELPIP по безкоштовним відео на youtube. По цим відео зрозуміло, що він вас очікують, як виглядають завдання, питання, скільки часу вам дається. youtu.be/OFuZfTItcyM?si=Lnv9EjNNNaILOwUr
-
Вивчіть умови надання біженства. Їх чотири всього. Десь потім, як буде час, напишу.
-
А чому ні, просто цікаво, якось можете це пояснити?
-
Будьте обережні. Багато хто тільки здеруть гроші і скажуть вам те, що ви хочете почути, без жодних підстав. Якщо подаватись на біженство, то не через цей закон.
-
Ні. Ні в Канаді, ні в США
-
у якомусь сенсі мені видали на два роки замість трьох, тому що мій паспорт закінчується через два роки :) дати закінчення паспорту та перміту співпадають
22 Jan 2023, 05:40
153492/233453
5 minutes ago