Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора, формі яку заповнили написано "update", це норм чи ми щось не так зробили?
-
Це не resident, a саме citizenship/громадянство
-
Доброго вечора, Скажіть будь ласка як клеймити друзів? Друзі резиденти з якими ми познайомились тут , чи підходять вони ?
-
Данія- найкраща країна в цьому плані, легко і просто , щоб отримати non criminal record certificate, просто скан паспорта і заява
-
Вітаю. Підскажіть будь ласка, можливо в цій группі вже обговорювалось таке питання чи хтось має схожу ситуацію. Я звільняюсь з работи та маю відпрацювати ще два тижні. По факту я ще працюю, але розумію що під вимоги SWM не підпадаю, EOI вже засабмітив по SWM 2 місяці назад. Чи можу я вже внести зміни на SWO в такому випадку? Я повиннен вказувати в питанні 1 - "NO" або в питанні 3?
-
Цитата кулеби
-
Друзі а хто підкаже на якому етапі треба вказувати кредит на авто? Я просто заповнюю заяву і тут треба вказувати скільки грошей я маю. Кредит потім додавати на етапі коли вже я пройду по вибірці?
-
Але коли подаєш на номінацію ці документи фактично не просять правда?
-
А якщо я живу не в Вінніпезі, а адрес буду міняти за тиждень?
-
Підскажіть якщо вже відпрацював рік в Канаді, можливо де сами в аплікації це добавити? В загальний стаж?
-
Додавала тест з англійської і випадково щось надала і пропав цей пункт. Це SWM Вже пів годин риюся і не можу знайти де я відмінила свою роботу на довгий термін. Хеелп))
-
Я не розумію чому не 500, раніше було 500. Я вже все, закипаю