Імміграція до Манітоби
-
Я писала тільки той, що клеймила. В додаткових документах додала розширене резюме
-
Доброго ранку! Хотіла б запитати. Вчора заповнили EOI з чоловіком, він головний аплікант, teer 2, мова IELTS 5.0,5.5,6.0,6.0. По ідеї проходить по Canadian Experience Class, там у вимогах мова clb-5. Скажіть, будь ласка, чи є сенс тепер робити профіль в EE, чи можливо краще дочекатися номінації і тоді створити профіль?
-
-
-
Добре, а якщо отримати номінацію і тоді створити профіль EE? Це можливий варіант? Там ще рік досвіду роботи, який також вже є.
-
Просто я побачила це і там далі є інструкція як створити EE з номінацією, тому і питаю.
-
Окей,добре, дуже дякую за допомогу
-
Провінційна номінація буде у вашому ЕЕ профілі, якщо ви обираєте її. Але ЕЕ профіль має бути активним ПЕРЕД подачею ЕОІ. Також є таке питання як enhanced nominations, коли офіцер бачить під час розгляду аплікації на номінацію, що аплікант відповідає вимогам ЕЕ, то рекомендує створити ЕЕ і вже туди відправляє номінацію.
-
Хотіла запитати як краще буду в ситуації ,якщо в мене teer 3 і 464 бали для Exspres Entry, то мені краще здати як омога більшу англійську для Exspres Entry, паралельно подати від провінції? Тобто як краще подати зарез по SWM без англіської, і добитися бали по англійський для Exspres Entry і вже потім туди, Чи відразу стати английську і спочатку EE потім вже провінційна , якщо я скажемо хочу підтримку провінції для EE, Якщо англійська в мене ще не готова але я можу податися на swm, чи варто це робити для підтримки від провінції а і потім вже на EE? 464 це з урахуванням майбутнього балу по ангельскій Як краще буду щоб зекономити час які процедури я в якому порядку краще подаватися? Дякую!
-
Але безпосередньо від людини яка працює в MPI