Імміграція до Манітоби
-
Знаєте який може бути момент , Багато чоловіків намагаються зробити зараз и система просто не може все обробити
-
Як часто треба оновлювати?
-
Ви перевірили ? Бо я вчора без проблем зробив про всяк випадок
-
смисля? Ви ж були в IRCC під прикриттям 🤭😎 уже в NATO? тоді буде актуальне питаннячко. ДЕ ЗБРОЯ для України в повному масштабі, який просили?
-
Ні це правило, коли подаешься на пр чи на работу(не усі), Але я чогось думав діє 6 місяців або 1 рік ...
-
Тут якщо по пошуку пробити, то багато варіацій на тему дійсності довідок, від 90 днів до 1 року і безкінечності 😆 і кожен доводить що він прав. Ну у кого крім довідки з дії нічого не треба то можуть хоч раз на місяць, звісно, брати, тому що "десь чули" і "хтось сказав" і "про всяк випадок". У мене цих довідок не одна і за деякими з них я літала в Торонто особисто по запису, тож буду подавати такі як є і пропускаю повз "хтось сказав" "я так думаю" і т.д. Під свою відповідальність)
-
1. Особисто мій досвід у Білорусі та Польші 2014-2015 рік, коли надавав цю довідку через консульства - термін був 90 днів. 2. У Канаді ще не перевіряв😊, тому написав про свій практичний досвід використання цих довідок. Вибачте, якщо не уточнив про IRCC одразу) 3. Так це в основному бюро та юристи уточнюють.