Імміграція до Манітоби
-
А наш work permit дiйсний для Манiтоби?
-
Охохо, дякую Вам
-
За минулі 5 років.
-
Всiм доброго дня
-
А досвiд роботи за минулi 5 рокiв чи можно ранiше?
-
Так, окрім контракта маю банківську книжку із повною історією по рахунку.
-
Дякую. Це добре. Мабудь референс від генерального директора підійде.
-
Якщо у контракті вказано ваш фултайм та обов'язки, то ок. Але офіцер може захотіти додаткових доказів, що ви там працюєте. Отримання грошей на рахунок від роботодавця, як приклад.
-
Референс вам може написати і ваш бувший колега у такому випадку. Для офіцера трудова та виписка будуть мати значення, але не скажуть, чи ви там працювали фултайм. Або напишете ще лист пояснення також.
-
Щоби нікого не чекати... відповідь на питання про reference letter
-
Сподіваюсь)
-
Я така сама новоприбула як і Ви😅 прийде хтось досвідченіший може відповість Вам)
-
А якщо в мене зараз є моя копія контракту з теперешнім роботодавцем (5 річний контракт). Це є референсом?
-
В мене місце роботи теж з землею зрівняли😑
-
Не знаю, мені все одно – я буду перекладати трудову Якщо підійде – клас, не підійде – мать його так
-
Якщо та компанія була в Донецьку та вже не існує? Проте є трудова книжка до 2014 року. Чи вона підійде в якості референсу?
-
Я буду перекладати трудову книжку і додавати довідки з пенсійного фонду🤣 в мене референс нема змоги дістати
-
Ну тіпа документ від роботодавця, шо Ви дійсно працювали на підприємстві, на посаді, якийсь період часу Дата підпис пєчать
-
Бо я вже уявила як люди з собою пилососи тягнуть🗿
-
Підкажіть будь-ласка, що то за такі референси?
22 Jan 2023, 05:40
15386/236778
2 minutes ago