Імміграція до Манітоби
-
І що це означає? Там же написано, що не будуть висилати паспорти за кордон, то в чом прикол цього уточнення
-
Чоловік їздив минулого тижня. Подав документи на виготовлення ще одного паспорта. Абсолютно без проблем. Поїздка зайняла 4 дні
-
‼️‼️Доброго вечора Група‼️‼️ Мій Друг та його побратими з Аеророзвідки їдуть на виконання бойового завдання в зону бойових дій через 7 днів!!!! Командування не видає тих речей що їм необхідно! Якщо хтось має можливість Допомогти коштами Будь ласка Допоможіть!!! Можливо хтось знає Волонтерів які допомагають!!! Ось список що їм в край необхідно: Старлінк Генератор Екофло Павербанки Лопати Сокири Бензопила Плівка сільськогосподарська Турнікети Карімати Дякуємо кожному за допомогу СЛАВА УКРАЇНІ 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Карта ПриватБанку на моє Імʼя Марченко Владислав 5168742242347452
-
Їздив в консульство, чи в ДП Документ?
-
Для того щоб потрапити в консульство в країнах Європи потрібно також мати попередній запис?
-
По федеральний програмі для родичів список цих родичів обмежений найближчими кровними родичами (тато, мама, діти, брат/сестра). А для провінційної програми Манітоби цей список родичів трохи ширший, сюди входять племінники, дядько/тітка і кузени також. Власне, цікавився цим питанням, маючи на увазі двоюрідних братів чи сестер.
-
Доброго вечора Можливо у когось є приклад листа , який треба писати, коли немає атестату зі школи?
-
Без візи навіть на літак до Канади не впустять. Треба візу, щоб в'їхати.
-
Так само буде і у мене. Бо немає документу такого. Думаю може в дії призовника профайл зробити та отримати документ хз
-
Цікаво, вони це запитують у всіх або у тих, хто вказував що служив…🤔🤔🤔
-
В Дію можна увійти через біометричний паспорт або через банк. Якщо банку нема, моно відкриває акаунт. Якщо українського номеру нема, можна купити єсім. Якщо видає помилку при спробі зайти через біометричний паспорт, рекомендують юзати український впн (сам не перевіряв). Тільки будь ласка, не встановлюйте ноунейм безкоштовний впн, краще взяти тріал якийсь nordvpn.
-
Первірив, видає поки що