Імміграція до Манітоби
-
В пп подивіться
-
в консульство в Кракові
-
обов"язково
-
Польща, потрібен запис. Слот зловили самі, в райні 20.00 по Канаді. На сайті aircanada
-
Скажіть будьласка, а як ви замовляли DHL для доставки паспортів? Бо наші буди виготовлені ще на початку березня і досі не доставлені в Канаду. То я вже думаю может DHL замовити.
-
А коли буде готовий і як будете отримувати? Вибачте що так багато питаю. Потрібно зробити паспорт за півроку.
-
Добрий день, я працюю вже 3 місяці на роботі,якщо мені дадуть відпустку за свій рахунок на три неділі, щоб податися на номінацію по swm мені треба починати отримувати 6 місяців work experience з початку чи достатньо буде доповнити 3 місяці? Скажіть будь ласка
-
Вибірки ще не було в цьому місяці. Якщо ви відповідаєте критеріям, то просто очікуйте. Далі, ніби тільки SWM I Express entry залишаються
-
буду вирішувати проблеми по мірі їх поступлення🙂. В Кракові сказали що паспорт буде в них за 3-4 місяці, сподіваюсь до цього часу ситуація проясниться.
-
Вітаю,друзі! Маю таке питання. Відпрацював більше 6 місяців,потім буд відправлений на EI. Подався по SWO, англійська,кошти в наявності. Отримав LAA та в подальшому номер. На разі виходжу працювати до того ж роботодавця,посада буде дещо змінена. Підкажіть,будь ласка, чи потрібно додатково повідомляти MPNP? Загружати певні документи? Дякую.