Імміграція до Манітоби
-
Нажаль, зараз всі, хто виїхав до війни і живе закордоном 5-10-20 років, стали collateral damage цього закону про мобілізацію. Он уже сказали, що буде окрема база ухилянтів.
-
Насправді це все дуже легко визначається. Але ще раз напишу - почекайте. В будь-якому випадку, отримуйте ПР.
-
Не потрібно, але і балів у вас буде менше. У вас надія хіба на SWM occupation specific selection, якщо ваш NOC покладе у ті професії.
-
Питання коли необхідно шоб був повний рік праці на момент отримання подачи на зацікавленість чи на момент подачи аплікації на номінацію. Скажемо повний рік в мене буде 5 травня. Чи можу я зараз в зацікавленості заклейміти рік. А якшо до 5 травня прийде запрошення на подачу аплікації то податися після 5....
-
Для ПР переклади документів в Україні треба нотаріально завірені чи просто переклад і тут на місці ліпше це зробити?
-
Для тих, хто має ПР чи канадське громадянство, то консульський облік не дуже то й важливий. Так, я думаю, що можуть вводити якісь адмін штрафи тощо, але якщо людина не збирається їхати до України, то це в принципі пуста трата їхнього ресурсу.
-
Ок, Ви думаєте, що ті, хто виїхав до війни також не зможуть мати справ з Консульством. Змусять стати на Консульсткий облік чи ще щось, але не логічно залишати без документів.
-
Закордон висилати повістку ніхто не буде. Також завжди можна відписати, що немає грошей повернутися, хай відразу квиток купують 😁 Я думаю, що будуть додаткові роз'яснення щодо тих, хто живе за кордоном.
-
Та це мій брат він здав мову CLB 3 5 4 5 алє не підходить по SWO там треба 4 4 4 4 , він подався на SWS має за мову 46 балів . Можє відбіруть ......
-
На момент подачі ЕОІ.
-
Просто переклад із печаткою перекладача та відповідним надписами. Тут в чаті купа агенцій, шукайте за #переклад
-
SWS теж має мінімальні вимоги 4
-
Не дозволяє. Треба мати дійсні документи
-
Доброго дня,порадьте будь ласка де завірити нотаріально форму Common law Imm5409e?Знаю щодо Notary Public.Але можливо хтось порадить конкретну організацію.Дякую)
-
Він не міг клеймити бали за мову
-
Просто перекладу досить
-
🔫 @speshll_girl кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Dmytro, Анюта, Artem, Тетяна °, @Jo_joli, @FromMessenger, @eban_co, @hamzaggs, Olena, Mykola (Nick) Suprunets Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Прощавай
-
Підскажіть будь ласка питання в вираженні зацікавленості щодо дійсного профілю EE (express entry) в нас має бути таке чи ні. Що це за профіль?) Дякую
22 Jan 2023, 05:40
154244/230800
2 minutes ago