Імміграція до Манітоби
-
Вибірка вже відбулась?
-
Вам треба набрати по кожному модулю мінімум 4. Викиньте той тест. Створіть ЕОІ без тесту, хай собі буде в пулі. Здасте тест на 4, відредагуєте інформацію в ЕОІ.
-
Працюю зараз близько до The Maples району кожен 2 індус, я б на місці індусів мовчав! І так Вінніпег майже Індія…
-
Ви перекручуєте мої слова, я не казав про несправедлівість
-
Ну якщо вже говорити про справедливість то перші хто приїхав навіть не в Україні знаходились на момент початку війни, тут скоріш питання чому Канада не перевіряла кому видає візи, США в цьому плані дивились де людина проживала
-
Що робити, якщо я заповнив невірно інфо на номінацію ще в жовтні і тільки зараз це зрозумів???? Я вибрав, що я вчився тут и мене відправили в програму IES. Це просто капець!
-
Якщо оновив дані в ТЦК, то не можуть висилати туди повістки.
-
То станьте волонтером КУКу і спробуйте провести перемовини із місцевим урядом) саме вони вибили всі ці спецвибірки для українців, вони довго працювали над цією програмою для родичів Але нашим людям завжди всього мало і трава у сусіда зеленіша…
-
Ну так вони по прописці в Україні будуть висилати і штрафи виписувати 🤷♂️
-
Українці мали програму протягом 2 років. Де несправедливість? Українці зараз мають family reunification for Ukrainians на федеральному рівні. Жодна інша нація не мала таких програм.
-
Так и зробимо бо CLB 3 5 5 5 треба перший підтягнути .
-
Так вони не мовчать і програму прікрили для нас, а ми мовчим, а якщо я кажу давайте не мовчати мені кажуть що "все по честному, більщість поїде додому". Доречі в Альберті я читав чат там наші більш сплоченні і щось ьам мутити питаються, а ми помовчим😊
-
Ні, мені ще нічого не прийшло. Я написав ім, і мені відповіли, що в тій програмі. @western9
-
Мы розмовляємо про інший этап.
-
Є питання У мене є пара друзів (реальних) канадійців За кожного в свм можуть дати 25 балів Я не розумію механізм «перевірки» моїх друзів імміграційним офіцером У кого є досвід, як надати «повну і задовільняючу» інформацію щоб отримати додаткові бали, а не головну біль? Дякую
-
Вони не змінять. Це ваша помилка.
-
Класно, що у вас є багато критики і теорій, але жодної краплі вдячності) Я приїхала на початку програми і при цьому була в Україні, коли почалась війна
-
Якщо вам прийшло LAA, але ви не кваліфіковані для порами, бо не внесли зміни до ЕОІ, то потрібно чекати, щоб LAA expired через 60 днів.
-
написати їм та чекати, щоб змінили? @western9
-
Ну поставити умову про умовні виписки з банку це не досить важко було 🤷♂️
22 Jan 2023, 05:40
154310/229412
27 minutes ago