Імміграція до Манітоби
-
Добрий день. Хто вже подавався на пр скажіть будь ласка переклад укр паспорта, військового квитка, трудову книжку потрібно перекладати?
-
так, потрібно усі сторінки де є помітки
-
все вірно, я так і відповіла ) перекладати потрібно все, окрім трудової)
-
Обов'язково - не потрібна, але як додатковий документ - цілком
-
Добрий день. Ми ще не дійшли до номанаційного чи федерального етапу, та хочу завчасно знати що готувати з документів. Якщо я НЕ головний аплікант, а супроводжую партера (головний аплікант), то чи мені треба буде підтверджувати досвід роботи, надавати листи від працедавця за останні 5 років(ми ще на етапі EOI).
-
Ні. Буде під кінець квітня
-
Для обох всі поля виглядають однаково) Я особисто для обидвох вказувала роботи і кріпила лист-пояснення або з обовʼязками з тієї роботи, або з поясненням, чому немає документів звідти. Бо головний аплікант бали не клеймив за роботу і ми обидва не брали референси з жодної роботи, окрім канадської Номінацію отримали
-
Доброго здоров’я всім! Таке питання, хочу міняти роботодавця. Заповнив форму на сайті MPNP і тиша вже тиждень. Таке питання до тих хто це робив, чи приходив якийсь лист-підтвердження що заявка отримана і на розгляді? Чи є можливість перевірити статус цієї заявки? Може можна десь зателефонувати щоб уточнити деталі? Дякую за відповідь, бо новий роботодавець чекає, а я поки не отримав підтвердження не дуже хочу переходити, а новий роботодавець чекає. Всім гарного дня!
-
на номінацію ні)
-
Тобто то як то було на подачу візи? Цікавить чи для неголовного аплікантів там будуть поля для прикріплення референса і контакту працедавця
-
Hi guys! Чи підходить Субконтракт для SWM? Щось типу такого
-
Зрозуміла, дякую