Імміграція до Манітоби
-
Таж біда в мене
-
Друзі,хтось зміг додзвонитись до IRCC розкажіть досвід. Я 3 години на телефоні і нічого:(
-
Всім привіт, чи можна податись на другий паспорт тут, але якщо буде можливість і в Європі спробувати зробити цей же другий паспорт, бо тут довго чекати на доставку? Може хто має такий досвід?
-
Дякую 🙏🏻
-
Я не зрозумів, чи досвід в ЕЕ рахується за любий період, чи за останні N років. Також не знайшов, як бали за освіту рахуються
-
Вітаємо, Eduard Teplinskyi! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дякую, так і думала , але надіялась може в когось це вдалось.
-
Не можна. У вас заявку не приймуть навіть.
-
Якщо для swo то неможливо, якщо для swm і по вашій професії не потрібна мова то можливо
-
А дитині можна зробити другий паспорт?
-
Это подавався через друзів , підкажіть будь ласка, вам приходило якесь підтвердження , коли друг відправив другу частину плану ? Бо друг наче відправив , але я переживаю чи все він зробив правильно .
-
Так
-
Мені нічого не приходило. Тільки подруга сказала, що всё відправила, що вони просили
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, чи правда що ліміт номінацій для цього року вичерпано?
-
immigratemanitoba.com/data/monthly-data-2024/ цьому
-
На якому сайті?
-
Подивіться статистику на сайті і порахуйте
-
А може знаєте, скільки залишилось з річної квоти?
-
Їх не видають із такою космічною швидкістю) але заявок у пулі висить достатньо, щоб використати річну квоту і навіть більше
-
t.me/uccmb/186927
22 Jan 2023, 05:40
154506/230580
6 minutes ago