Імміграція до Манітоби
-
То есть какое указание ей дадут так и будет но сегодня выдают
-
Она ответила мне ( на сегодняшний день паспорта которые приехали - выдают , но как бцдет завтра не понятно)
-
Може комусь знадобиться і така сама ситуація як в мене. Сьогодні людина ходила в Українське консульство в Торонто і питала, чи видають готові паспорти
-
Ця влада окупаційна, как і влада РФ. Я не бачу жодної різниці між цими двома бандами. Для них немає законів та правил, а є бажання наїбати та спіздити
-
І що витрати тільки 30т, но щось мені здається щось десь нас найобують при чому жорстко
-
О, там щось колись казали, що війни не буде і що буде шашлик
-
Якщо вони реально хочуть насолити, могли би деактувати паспорти усім), ця сага с консульськими послугами не спрацює
-
Вітаємо, ......! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Так воно навпаки зробить зворотній ефект. Нехай 700т чоловіків виїхало, як пишуть. Це 700т нелегалів у багатьох країнах. Партнери за таке дуже сильно не будуть дякувати. І якшо ще з ближчих країн якось можна за «дешево» організувати доставку, то вже Німеччина, і далі це буде ой як багато коштувати.
-
Набагато легше домовитись з партнерами(з ким вийде - ні з ким не вийде, бо ну закінчився паспорт, тобі не дають дозвіл на роботу, а ти такий не поїду додому сам, грошей нема, як хочете так в робіть) і тупо закрити паспорти
-
Сервіс Канада і туди де хелс кард. Може ще кудись, але я не пам’ятаю
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка якщо на етапі очікування номінації продовжила WP, його треба тільки в “Others” в аплікації додати? Більше нікого не треба повідомляти?
-
Та ні. Ви сказали все вірно. Єкстрадують людей , а рабів доставляють . На сто відсотків з вами згоден .