Імміграція до Манітоби
-
Пише на сайті, що 24 квітня. Але я не зрозуміла, чи це була остання вибірка EOI, яку анонсували для українців. Може хто знає.
-
immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Так, буде остання.
-
Я не в курсі, вперше зайшла за цим посиланням. Судячи з того, що остання вибірка для українців була 26 березня, мабуть буде ще одна в кінці квітня, остання...
-
А там хіба є слово Ukrainian? Це загальна вибірка.
-
@tetianaartiukh хоче кікнути Diana O.M з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Одолжу денег без процентов ! Нужно только верифицироваться )
-
Телефон зовсім не важлива інформація.
-
Дякую за відповідь
-
А що за державний сайт для такого?
-
Не треба нічого міняти. Не буде проблем. Якщо ви регулярно виплачуєте цей кредит, то все ок.
-
Це питаняя обговорювалось мільйон разів. Підійде.
-
Доброго ранку всім! Може це питання раніше обговорювалося, але я не можу знайти в групі. Підкажіть, будь ласка, довідка про несудимість з Дії підійде для подачі на PR чи треба обов'язково інша з апостілем?
-
Тільки потрібно перевести
-
Дякую. Раніше це питання не цікавило, а зараз, як самі почали збирати документи, то й не можемо визначитися
-
Nataliya хоче кікнути @Uoalpoi з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Добрый день! 🌞 Ищy людeй нa дистaнциoннyю paboтy 📚📑 Обyчeниe бecплaтноe ✅ Бeз предoплaт ⛔️ Нaш инtepec этo пpoцент oт вашeй чиcтoй пpибыли 💰 Нaпpaвлeниe-Кpuптoвaлютa 💰 Нe paboтaeм с лeвыми Биpжaми,Оbмeнникaми⛔️ ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ Пиcaть eмy-@Leon_Mentor
-
Добрий ранок. Може була в когось така ситуація, підкажіть, що робити. Я на федеральному рівні, місяць тому отримала запит пройти медицину, я пройшла. А зараз перевірила статус аплікайіі, пише, що результати медицини вони не отримали, перевірте інструкції. Хіба не доктор повинен сабмітити мою медицину?
22 Jan 2023, 05:40
154681/234487
45 minutes ago