Імміграція до Манітоби
-
Пхахах, мій ще у вакансії написав, шо лміа не робить😂
-
Ок 👌 Як скажете
-
Якщо є постійний роботодавець, така можливість надається.
-
Ви вважаєте так легко просто продовжити Вп? Те що ця можливість була у українців отримати ще раз новий Вп на 3 роки - це великий подарунок Канади
-
О, та тут ще краще, взагалі прострочені чи скоро будуть прострочені 😆
-
With next 45 - протягом наступних 45 днів. Тобто у вас є 45 днів, щоб вам видали пріоритет у заявці
-
Please inform us if your work permit has expired, or is expiring within the next 45 days by using the following link
-
Ну то їм видали 130тис пр у 2023 , а українці декілька тисяч. Ще питання в них будуть ?)
-
45 днів це термін за який треба їх повідомити
-
Мабуть, коли ти уже на федеральному етапі, тобі надають новий WP
-
Це фізично неможливо. Вони дуже скупо видають ЛЛА зараз і працюють тільки з тими хто вже подався
-
Але так і не зрозуміло, може хтось пояснить механізм як то працює? Ну добре видадуть номінацію тим у кого до кінця дозволу на роботу 45 днів за тиждень, а що далі? Вони ж за місяць не отримають від провінції номер щоб їх дозвіл на працю був вже не важливим. То як то працює і як то допоможе тим у кого 45 днів до кінця дозволу?
-
Якщо за цих 45 днів назбирається кількість, котра буде перекривати квоту за 2024 рік, в цьому році можна номінацію не чекати, виходить
-
Я так вважаю, бо дали 45 днів. Тобто за 1.5 місяці вони повернуться у нормальне русло
-
Усіх розглянуть ,не переживайте
-
З іншого боку, вони цих студентів швидко розгребуть і будуть знов нормально працювати
-
Що таке візитор рекорд? В мене такої штуки ще нема Чи це для дітей