Імміграція до Манітоби
-
В тексті документу до FOILLESS VISA чітко прописано: Якщо Ваша відправна точка для поїздки до Канади з однієї з наступних країн, Ви маєте право на візу без візового талону та не будете мати фізичної візи (корінця візового талону), прикріпленої до Вашого паспорта: § Польща § Німеччина § Словаччина § Угорщина § Австрія § Румунія Якщо у вас Є ВКЛЕЄНА ВІЗА то можна робити транзит.
-
Якщо Ваша відправна точка для поїздки до Канади з однієї з наступних країн, Ви маєте право на візу без візового талону та не будете мати фізичної візи (корінця візового талону), прикріпленої до Вашого паспорта: § Польща § Німеччина § Словаччина § Угорщина § Австрія § Румунія Наскільки мені зрозуміло, це має бути прямий рейс до Канади. Якщо ви будете робити пересадку в Європі, то штам про виліт з ЄС будуть ставити вам в останній країні транзиту. Наприклад рейс Варшава-Париж-Торонто. Варшава - Париж рахується внутрішнім рейсом ЄС, і тільки в Парижі перед вильотом до Торонто будуть ставити печатку про виїзд з ЄС, і паспорт будуть перевіряти в Парижі на паспортному контролі і додатково на виході на посадку на навявність візи. Моя думка така, якщо FOIL LESS VISA то це має бути прямий переліт без пересдки, наприклад Варшава-Торонто. Якщо вклеїте візу, то можна робити пересадку будь де в ЄС, моменти є тільки по аеропортах Великобританії.
-
Якщо є віза в Канаду вклеїна то можна через Лондон транзитом, через електронну не можна)
-
dovkola.media/tranzyt-cherez-london-chy-mozhna-letity-bez-vizy/
-
Підкажіть будь ласка хто знає, моєї знайомої мама має вилетіти з Варшави до Канади, але в неї foil less віза. Чи є якісь обмеження стосовно того, чи з Польщі можна транзитом з пересадкою летіти через будь яку країну, наприклад Ірландію чи Францію, чи транзитом не можна і треба летіти тільки прямим до Канади з Польщі, Словакії, Австрії, Німеччини, Венгрії, Румунії?
-
Друзі, всім привіт! Скажіть, адміністративні потрібно вказувати в куаєт чи десь ще? Бо ми цього не зробили, у нас 2 адміни порушення, і обидва пов'язані з дтп. Одного разу врізалися в сусіда під час паркування, інший раз нам двері в машині вибила інша машина, що проїжджала. Це потрібно було десь вказувати? Чи можуть бути проблеми?