Імміграція до Манітоби
-
Якщо уряд буде працювати нормально і все робити вчасно(номінації і тд.) їм робити буде нічого,це проблема створена штучно.Сам проблему створив,сам її вирішив-ще й гроші заплатили
-
Не всі філіппінці знають англійську. Я вам більше скажу, деякі тут прожили 20-30 років, а мову не вивчили. В мене було вже 2 випадки, коли я телефонувала нашим філіппінцям з виробництва, а спілкувалась з ними через їхніх дітей, бо вони нічого сказати не можуть. Знають мову ті, які отримали освіту в своїй країні.
-
Доброго дня! Зараз можна подавати заяву на подовження work permit?
-
очевидно що всі 6к не видадуть, тому що будуть різні дозапити, може й відмови, проте хоч якийсь рух був би
-
То якщо наприклад у дитини visitor record в травні закінчується ,і паспорт теж 2025 , то чекати щоб було 45 днів аш тоді просити новий
-
Так рух і так є,але повільний ) Думаєте мені подобається чекати ? Я теж чекаю номінацію вже 9 місяців Я кажу проте що більшість коментарів тут базуються на емоціях)
-
ось, можуть швидко, якщо хочуть 😀
-
Вибірки не було ще правда?
-
так це ж не пріоритет в номінації, це тільки можливість продовжити дозвіл на роботу, і то IRCC буде вирішувати дати чи не дати. Хоча, як в MPNP написала, що закінчуються документи, вони в грубій формі відповіли, що це ваші проблеми, без всяким соррі, ми бізі
-
Нарешті і моя черга 🤗 Номінація/Nomination SWM, TEER 4, кількість балів 874 Timeline: 02.07.2023 - Express of Interest (EOI); 13.07.2023 - Letter of Advice to Apply (LLA); 16.07.2023 - Заповнення анкети на номінацію; 27.02.2024 - Assessment in Process; 02.04.2024 - Використала #lifehack; 25.04.2024 - Assessment Complete 26.04.2024 - Confirmation of Nomination 🎊 Величезне дякую всім в чаті, хто описує свої випадки, відповідає на питання. Ну і звичайно окрема вдячність @western9. Наступний крок федеральний етап. Fingers crossed як тут кажуть 🤞
-
Це не фінальне рішення. Це статус аплікації на зараз, тобто максимальна стадія до фінального рішення. Точно так само було на візу