Імміграція до Манітоби
-
Ось і не хочу того року клеймити щоб не було потім приколів
-
На 2 роки все добре все підтвердять. На 1 рік є довідка але там такі люди працюють що на питання чи такий працював можуть спокійно відповісти ні і ніколи(((
-
Доброго дня, допоможіть будь ласка. Де можна подивитись проходний бал по програмам і чи була вже вибірка в цьому місяці. Дяеую.
-
SWM, але для тих, хто навчався у коледжі чи університеті в Манітобі immigratemanitoba.com/2024/04/eoi-draw-215/
-
ОК5 витягніть, там має бути інформація про роботу
-
Ні і не буду. Буду чекати.
-
Спецвибірки ще не було. Очікуємо.
-
Все рівно 7 clb, то добре🤷♂️
-
Та краще написати як було, що перший тест все ж не дуже 😅 Нічого ж такого в цьому немає
-
Добрый день. Підкажіть як діяти в ситуації, якщо у дитини паспорт закінчується в травні 2025 року? На якому сайті ловити той слот? Чи як можно продовжити термін дії його? І головне як потім візітор рекорд продовжити?
-
Speaking 4, але я прикрашаю, а ти мені заважаєш 👀
-
А хіба у вас не був перший тест з reading 4? 🤔
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-molodshe-16-rokiv Записуватись на сайті go.mfa.gov.ua/
-
Ось такий запис в візітор рекорд.
-
То супер! Молодець :)
-
Робота була в Польщі)
-
Особисто мене підкупило те, що треба взаємодіяти тільки з компʼютером а не з людьми😆і по відгукам знайомих селпіп набагато простіший, особливо writing, по відчуттям він найлегший з 4 частин
-
Reading зато непростий
-
В чоловіка шкільний рівень, рідинг здав на 10 без підготовки. Крім школи більше не вчив англійську
-
Там потрібно розуміти і бути знавцем шкільний рівень це не потягне
22 Jan 2023, 05:40
155246/231172
23 minutes ago