Імміграція до Манітоби
-
Та нормальний якщо багато читати англійською, треба привчати себе до латиниці
-
Везучий
-
Не розумію...дивно ..
-
В селпіп елемент везіння присутній, але тільки на нього розраховувати не можна і звісно потрібно готуватися, хоча б по відео з ютуба
-
Хто тоді всі ті люди, хто не зміг здати СЕЛПІП на 4) Людина, яка здала говоріння на 10 добре знає англійську, це ніяк не звичайний "шкільний рівень"
-
youtube.com/playlist?list=PL2-SI2qqn8uSQXIgGsEAWKf6IMh9muHMp&si=ANkm_PVNutEXTnF7 Плейліст по селпіпу
-
Я не знаю як вони вчились, яка в них пам'ять, кількість прочитанних книжок. У всіх напевно різний шкільний рівень
-
Reading теж непростий
-
Так писали про рідинг 10, не про спікінг. Спікінг 10 - це реально далеко не шкільний рівень.
-
То я неуважно прочитала, маю проблеми з рідінгом))) але я вважаю, що 10 з будь-якої частини, це рівень вище шкільного
-
Чи те що я менше готували і ці книги не купляла, а сама
-
Мені здається, більше залежить від теми тексту, який попався. Якщо щось знайоме - бал буде вищий. Можна зорієнтуватися , навіть не всі слова розуміючи. Якщо бачиш цю інформацію перший раз у житті - дійсно складно правильно відповісти на питання.
-
Не знаю дивують мене ці екзамени я здавала ще французьку і говорила між всіма людьми які прийшли майже вільно а результати взагалі шокували, люди здали краще не знаю що це везіння....
-
Так, це курсова робота, дякую
-
може це Курсова робота?
-
West Kildonan Library
-
перепрошую дякую
-
А де?
-
Усі книги є у вільному доступі у звичайній бібліотеці. Я про Вінніпег.
-
100% згідна піти і здати це не є нормально мусить бути підготовка для людини яка знає 2тижня і то мало готуватись. Хоча б 2 місяця і то по книгах спеціальних або з викладачем
22 Jan 2023, 05:40
155273/231355
4 minutes ago