Імміграція до Манітоби
-
Дуже дякую!
-
Роздрукованим і відсканованим з обох сторін. На звороті має бути печатка фотостудії з адресою і назвою, де ви зробили фото, і ви повинні вручну написати своє ім'я та прізвище і дату свого народження.
-
Добрий день. Чи правильно я розумію, що при тому, коли я отримав новий WP, потрібно оновити дані з SIN, банком і медкарткою?
-
Ніхто не розуміє. Рандом. Чекаємо. Все має прийти.
-
Зараз люди чекають від 9 міс. 9.5 зазвичай
-
Так.
-
Nomination certificate си LAA?
-
Мала на увазі погодження
-
Яке підтвердження?
-
MPI так само.
-
Не дочитав Ще раз вибачаюсь
-
Вибачаюся
-
Доброго дня. Скільки потрібно платити за аплікацію на федеральний рівень? І то за кожну людину з родини чи тільки за аплікацію? А також оплата повинна бути з кредитки чи дебітова карта теж ок?
-
як оновлюються дані з SIN?
-
Доречі питання) десь тут читав що коли подаеш на номінацію ти клеймиш гроші і вказуеш чи маєш кредити. Ці кредити на щось впливають?
-
Чи можна гроші з Settlement Fund покласти на депозитний рахунок під відсоток , де наприклад гроші лежать рік і ви їх не повинні знімати? Дякую
-
В описі написано що ви маєте мати вільний доступ до грошей в будь який час. На сейвінгс можно покласти, бо ви завжди маєте доступ. На депозит не можна. Це ж логічно!
-
Можно на iнвестмент акаунт, з нього можно знiмати грошi
-
Буває глючить і він не приходить. (У мене так було) тожі треба писати їм на пошту щоб дали номер.
-
ДП Документ у Європі
22 Jan 2023, 05:40
155308/229622
7 minutes ago