Імміграція до Манітоби
-
MPI так само.
-
Не дочитав Ще раз вибачаюсь
-
Вибачаюся
-
Доброго дня. Скільки потрібно платити за аплікацію на федеральний рівень? І то за кожну людину з родини чи тільки за аплікацію? А також оплата повинна бути з кредитки чи дебітова карта теж ок?
-
як оновлюються дані з SIN?
-
Доречі питання) десь тут читав що коли подаеш на номінацію ти клеймиш гроші і вказуеш чи маєш кредити. Ці кредити на щось впливають?
-
Чи можна гроші з Settlement Fund покласти на депозитний рахунок під відсоток , де наприклад гроші лежать рік і ви їх не повинні знімати? Дякую
-
В описі написано що ви маєте мати вільний доступ до грошей в будь який час. На сейвінгс можно покласти, бо ви завжди маєте доступ. На депозит не можна. Це ж логічно!
-
Можно на iнвестмент акаунт, з нього можно знiмати грошi
-
Буває глючить і він не приходить. (У мене так було) тожі треба писати їм на пошту щоб дали номер.
-
ДП Документ у Європі
-
Для чоловіків з 18 до 60 не відбувається відправка данних документів закордон, тільки отримати можна в Україні
-
У вас же роботодавець не помінявся, та сама компанія?
-
Хтось знає, чи треба повідомляти MPNP про зміну локації на роботі? З однієї локації перевели на іншу, все теж саме, той самий менеджер
-
В мене знайома, яка тримала свої гроші на інвестмент рахунку під відсотки. І вона вже отримала ПР. На мою думку, коли людина відкриває інвестмент аккаунт або TFSA, це зазначає ще більшу інтеграція в банківську систему Канади. Але я не імміграційний офіцер.
-
Друзі, всім привіт. Підкажіть, у кого що дозапитували офіцери? Хочеться продумати все наперед і дати їм відразу все, що їм може гіпотетично знадобитися, щоб заощадити свій та їх дорогоцінний час.
-
Так, я чекав 10 місяців свою номінацію
-
Все те саме, спочатку там хворіла людина - я заміняла, далі вони запропонували залишитися бо та людина не повернеться, локація ближче до дому Все те саме, позиція, обовʼязки, пейрол, менеджер, тільки адреса інша
-
Так
-
Дуже дякую вам за відповідь. Пейстаби за пів року вони дозапитують?
22 Jan 2023, 05:40
155317/235337
11 minutes ago