Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора ,тільки що приєдналась до групи і відразу із питанням ,хто працював за кордоном до приїзду у Канаду ,ви писали все ваше перебування ,всі візи ,про роботу за останні 10років в аплікації на Пр,бо я працювала на одному місці ,але з різними візами (Польща ,Чехія)постійно були проблеми,працювала в Чехії і маю від роботодавців листи,як правильно заповнити в аплікації,бо мала перерви у роботі 2тижні до 9місяців🙈 То як правильно заповнити
-
Вітаємо, Summer! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
У тих, хто на ворк перміті, мають тимчасовий статус і мають такий же тимчасовий SIN, який починається з 9. Термін дії такого SIN обмежений терміном дії ворк перміту. Тому логічно, якщо вам продовжили ворк перміт, то треба дати їм знати про це.
-
Ні. В мене і багатьох інших, хто працює в констракшн, буває, що протягом тижня можу працювати на 3-4 об'єктах. А за рік то й 15-20 об'єктів може бути.
-
Applicant.
-
Вангую Буде 30 квітня )😉
-
Номер лічильника
-
Привіт, будь ласка підкажіть. Коли робили переклад деяких документів, прізвища та імена українською мовою схиляється. Як правильно перекладач повинен це вказати під час перекладу? Так само зіткнулася що свідоцтво про народження російською, а інші документи українською. Відповідно при перекладі по батькові, теж виходить інша трохи вимова. Як хто чинив у такій ситуації? Документи для ПР.
-
Так. З нас трьох запит на медогляд прийшов двом.
-
Більшості приходить.