Імміграція до Манітоби
-
Привіт В Манітобі мед комісія безоплатно,а в Польщі буде коштувати немало.
-
Дякую.
-
Так, можна знімати 1-bedroom apartment
-
Доброго дня, скажіть будь ласка якщо я поїду в Торонто і буду жити там орієнтовно місяць але потім переїду в Вінніпег чи не повпливає це в подальшому на отримання ПР і чи потрібно рахунок, сін номер оформляти в Торонто на цей місяць чи уже краще в Вініпезі. Дякую 🙏
-
Розклад приймального центру у готелі Вініпегу.☝️
-
Hello everybody! Скажіть як резюме? Чи можна вже розсилати поки ще не прилетів? Думаю всеодно швидко не відпишуть як що взагалі відпишуть.
-
Це Вам вище
-
Ні, напряму в авіакомпаніях купляли
-
З реального життя, мільйон прикладів))) те шо пишуть в інтернетах і обізнаність та впевненість агентів на чекіні – це небо і земля, і штраф за це просто непідйомний🥲 коли я працювала в Україні у нас жіночка зареєструвала на рейс до Греції жінку з НЕбіометричним паспортом Слава Богу її розвернули на паспортному контролі ще у нас в аеропорті, бо якщо б нє, то жіночка б виплачувала тисячі євро штрафу
-
Kiwi?
-
Треба кожну ситуацію розглядати окремо, це не 100% що вас пустять, це залежить від офіцера, в групі дівчина писала тиждень назад що летіла і все добре, пересадка була в той день через 5 годин, її пропустили без питань
-
Звідки тоді історії що не пустили когось далі у Лондоні?
-
http://lowcostavia.com.ua/vse-pro-bezvizovyj-tranzyt-u-londoni-ta-velykobrytanii/
-
Якщо є канадська віза можлива пересадка у Лондоні чи ні? Багато суперечливої інформації